noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Άρης 1-2

Ο Άρης Μελισσατίκων σημείωσε τη νίκη της ημέρας καθώς υποχρέωσε την ΑΕ Διμηνίου σε ήττα στο γήπεδό της. Το 0-1 στο 15ο λεπτό ο Ακτσιαλής, ύστερα από απόκρουση σε σουτ του Στραβέλα πήρε το ριμπάουντ και δεν αστόχησε, το 1-1 πέντε λεπτά αργότερα με καταπληκτικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Σάββα Μαυρίδη και το 1-2 στο 65' με κεφαλιά του Παπαγιαννόπουλου ύστερα από σέντρα του Ακτσιαλή.
Η ΑΕ Διμηνίου είχε μια καλή ευκαιρία στο 12' όταν κεφαλιά του Αραμπατζή χωρίς πίεση από τη μικρή περιοχή πήγε πάνω στον Κουρίτα, ενώ στο πρώτο μέρος είχε δύο φάσεις με τους Ζιώγα, Φιλατζικιώτη. Στην επανάληψη, πίεσε για την ισοφάριση στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Ζιώγας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, σουτ του Αραμπατζή απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όπως το ίδιο συνέβη σε πλασέ του Αξιώτη σε τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Φιλατζιωκιώτη. Ο γκολκίπερ του Άρη ήταν επίσης σε ετοιμότητα σε σουτ των Μαυρίδη, Χάνου.
Για τον Άρη που έπαιξε με πάθος και δύναμη και είχε κορυφαίους τους Γκίνη, Θεοδοσιάδη, οι Γκατζούνας, Ίμπρα, Πετρόπουλος έχασαν φάσεις για να σκοράρουν τρίτο τέρμα, ενώ στο 75' υπήρξαν διαμαρτυρίες για την υπόδειξη ενός οφσάιντ.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαστακούλης (60' Μπλούχος), Αποστολίδης, Στρούγγης (70' Ζάγκας), Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αραμπατζής, Χάνος, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης, Μίλτος (65' Αξιώτης).
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκίνης, Τσιαντής, Θεοδοσιάδης, Ίμπρα (72' Γεωργούλας), Παπαγιαννόπουλος (70' Γκατζούνας), Στραβέλας (80' Ταφίλης), Ακτσιαλής, Πετρόπουλος.