noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Δήμητρα 3-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Παναγιώτου, που ...θυμήθηκε τα νιάτα του και σκόραρε τρεις φορές, ο Πρωτεσίλαος επιβλήθηκε 3-2 της Δήμητρας, κάνοντας τα εύκολα, δύσκολα καθώς είχε αέρα τριών τερμάτων, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κι έδωσαν δραματικό τόνο στα τελευταία λεπτά.

Ο Γιάννης Παναγιώτου βρήκε δίχτυα στο 26ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαρικλέν, στο 50ό με φοβερό σουτ από περίπου 30 μέτρα που πήρε ύψος και κατέβηκε στα δίχτυα, στο 56ο με πλασέ σε κενή εστία ύστερα από ασταθή απόκρουση του Σαρρή. Η Δήμητρα μείωσε στο 62' με κεφαλιά του Βογιατζή σε 3-1 και έκανε το 3-2 στο 82' με καταπληκτικό τέρμα από τον Ποζιόπουλο, με ανάποδο ψαλιδάκι.
Για τον Πρωτεσίλαο, στο πρώτο εικοσάλεπτο δύο ευκαιρίες με τον Τσιλαφάκη, ακολούθησε κεφαλιά του Παπαδόπουλου από καλή θέση άουτ και φάση με τον Χρ. Παναγιώτου να μην προλαβαίνει τη μεταβίβαση του συμπαίκτη του, ενώ με το σκορ στο 3-1, κεφαλιά του Παπαδόπουλου έβγαλε με τα πόδια ο Σαρρής κάνοντας ωραία απόκρουση.
Για την Δήμητρα, στο πρώτο μέρος μια κεφαλιά του Βογιατζή έφυγε άουτ, στην επανάληψη διπλή φάση με τον Χρ. Γκάμπα που εξουδετέρωσε τα σουτ ο Τίτας (60'), νέα διπλή ευκαιρία με τον Δαμάσκο (80'), σουτ του ίδιου παίκτη εκτός μεγάλης περιοχής απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας (82').

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σούσκο (75' Βίτσιος), Λεϊμονής (63' Χασιώτης), Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (75' Θ. Κόρκος), Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν.
Δήμητρα: Σαρρής, Τσέργας, Κωτούλας, Μαντάρας (70' λ.τρ. Μπέης), Βογιατζής, Δαμάσκος, Σιαμέτης (80' Γαλατσίδας), Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Κόκκαλης (60' Δ. Γκάμπας), Μπίνας.