noodles volos banner

Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης Μπύρου από τη Δόξα

Παρά τις συναντήσεις του με προπονητές για το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Football League, o μεγαλμέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, εμφανίζεται προβληματισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, σε σημείο τέτοιο που να επιθυμεί πλέον να κάνει πράξη τα όσα έλεγε περί οριστικής αποχώρησης του. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη είχε τρεις συζητήσεις με Ελληνες τεχνικούς, αλλά το γεγονός ότι η διαρροή αναδιάρθρωσης κάνει λόγο για 16 ομάδες τη νέα χρονιά στη Super League, μειώνει πάρα πολύ τις ελπίδες της Δόξας να παίξει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Ταυτόχρονα, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας δε βλέπει λόγους να βάλει χρήματα και τη νέα χρονιά στη δεύτερη Εθνική, με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο. Θέλει να δει πρωτίστως και τις επίσημες εξαγγελίες της κυβέρνησης, ωστόσο το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ΠΑΕ φαντάζει πλέον ορατό όσο ποτέ.

Υπήρξε όμως ενδιαφέρον για την ΠΑΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξαν κρούσεις προς την πλευρά του Μπύρου, για να παραχωρήσει την ομάδα. Ο ίδιος ζητά από την πλευρά του εγγυήσεις, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι, για να προχωρήσει τέτοιο θέμα, θα πρέπει οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι αφενός να έχουν την έγκριση της Ερασιτεχνικής και αφετέρου να είναι αρεστοί στον κόσμο της Δόξας.

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιάννης Μπύρος σκέφτεται σοβαρά να δώσει «παρών» στην τακτική γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να εξωτερικεύσει και να αναλύσει τις σκέψεις του στους φίλους της Δόξας και στα μέλη του θεματοφύλακα. Υπενθυμίζεται ότι η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (18/6).

πηγή: liganews

Last modified onSaturday, 16 June 2018 21:48