noodles volos banner

Mε πάθος και χωρίς φόβο στην άδεια Τούμπα

Η Νίκη Βόλου έχει δύσκολη έξοδο σήμερα στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα με στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αρχίζει στις 18:15 και έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, επιστρέφει η αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ και οι "κυανόλευκοι" έχουν δύσκολο έργο μιας και παίζουν με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Ο Βίλιαν Φλουτ θέλει να δει από τους παίκτες καλύτερη εικόνα σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που ήταν η ήττα από τον Ατρόμητο, να παίξουν σύμφωνα με όσα έχουν δουλέψει στην προετοιμασία, χωρίς φόβο και με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, στους κόλπους της νεοφώτιστης ομάδας διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως σήμερα η Νίκη μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα.

Xωρίς Τζιώρα και Νικλητσιώτη
Δύο απουσίες λόγω τραυματισμού για τον Ολλανδό προπονητή της Νίκης. Εκτός μάχης είναι ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και δεν υπολογίζεται για τρίτο αγώνα της Σούπερ Λιγκ και ο Γιώργοςε Νικλητσιώτης, που χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης. Την αποστολή αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Ταμπάκης, Ταΐρης, Μαχλελής, Ίβενς, Λάουξ, Μαρινάκης, Καρασαλίδης, Μέτσε, Σταμπολζίεφ, Κορέτα, Κυζιρίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης, Σωτηράκος, Ροτζέριο, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης.

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στο ισχίο και θα προφυλαχθεί  ενόψει των συνεχόμενων δύσκολων αναμετρήσεων, τον Εγιάλ Γκολάσα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει κόντρα στη Νίκη Βόλου προκειμένου να μην υπάρξει ρίσκο τυχόν υποτροπής. Εκτός επίσης, είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χέντβιγκες Μαντούρο που είναι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Κυριάκος Σαββίδης που θα αγωνιστεί με την Κ20.
Η πιθανή ενδεκάδα αρχίζει από τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Ρατς και Σκόνδρα στα άκρα της άμυνας ενώ στο κέντρο της ο Βιτόρ θα είναι με τον Τζαβέλλα. Ο Κάτσε θα έχει δίπλα του τον Τζιόλη ενώ μπροστά τους θα είναι ο Περέιρα και δίπλα στον Αθανασιάδη οι Μακ, Σαλπιγγίδης.

Σφυρίζει ο Κύζας
Ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα ορίστηκε να σφυρίξει την έξοδο της Νίκης Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του οι Σίπκας από την ΕΠΣ Πέλλας και Πασχάλης από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δημητρόπουλος από τη Φθιώτιδα.

Last modified onSaturday, 13 September 2014 12:00