noodles volos banner

Στα… βαθιά από την πρώτη μέρα

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νεοφώτιστη στη Super League, Νίκη Βόλου. Ο Βίλιαν Φλουτ και οι συνεργάτες του πραγματικά από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους για σκληρή δουλειά και έριξαν στα… βαθιά τους ποδοσφαιριστές, αφού τους κράτησαν στο γήπεδο για περισσότερο από δύο ώρες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν. Οι κυανόλευκοι μπήκαν στην αφετηρία της προετοιμασίας τους και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βίλιαν Φλουτ και των συνεργατών του. Η φυσική κατάσταση ήταν κυρίως ο τομέας που δούλεψαν οι παίκτες. 

Καταρχάς έγινε η γνωριμία μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, ενώ ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και έθεσε τους πρώτους του κανόνες, καθώς τους έδωσε και μερικά πρώτα δείγματα της φιλοσοφίας του. Από αύριο ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις για τους κυανόλευκους, έχοντας ανανεώσει το ραντεβού τους στο Πανθεσσαλικό το πρωί, ενώ προπόνηση θα γίνει και αργά το απόγευμα. 

Δείτε εδώ ποιοι έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της Νίκης 

Last modified onMonday, 07 July 2014 19:10