noodles volos banner

Οργανώνει τις ακαδημίες της η Νίκη Βόλου

Με στόχο την ένταξη της στον αναπτυξιακό αθλητισμό η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της γνωστοποίησε πως αποφασίστηκε η ίδρυση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για παιδιά 6-15 ετών. 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ο ρόλος των Ακαδημιών σήμερα, είναι ουσιωδέστερος και πολυτιμότερος από ποτέ, καθώς οι δραστηριότητες που αυτές αναπτύσσουν πρέπει, σε πείσμα των καιρών, να προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες, ώστε οι αθλητές – μέλη τους να γαλουχηθούν υγιώς και να αποτελέσουν προοδευτικά τους νέους «πρέσβεις» του αθλητισμού της χώρας μας, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Στα πλαίσιo αυτό, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αποφάσισε την ίδρυση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΠΑΕ, αποτελώντας το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών θα έρχονται σε επαφή με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ. Μια πρωτοποριακή κίνηση η οποία ευελπιστούμε ότι θα ανοίξει νέους ορίζοντες όχι μόνο για την περιοχή του Βόλου, αλλά γενικότερα για το νομό Μαγνησίας, δίνοντας την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να μάθουν ποδόσφαιρο μέσα από την Ακαδημία αυτή όπου θα τους παρέχει όλες τις ανέσεις και σε βάθος χρόνου μέσα από συλλογική προσπάθεια να αναδεικνύονται και να προωθούνται συνεχώς παίκτες στην επαγγελματική ομάδα. Σκοπός μας είναι τα νεαρά φιντανάκια του ποδοσφαίρου να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν τον πρωταθλητισμό. Φιλοδοξία μας είναι, πέρα από την αυτοτελή ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με αθλητές που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» της, να καταστεί προοδευτικά ευρέως γνωστή ως τροφοδοτούσα διακριτές Ελληνικές αλλά και Ξένες Ομάδες. Ήδη η Διοίκηση της ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή με Ακαδημίες και Σχολές του Εσωτερικού και του Εξωτερικού ώστε να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών μέσα από το οποίο θα ανταλλάσσονται εμπειρίες, αθλητές, προπονητές, θα διοργανώνονται σεμινάρια, αγώνες, πρωταθλήματα, ειδικά αθλητικά campus και γενικά κάθε δραστηριότητα που θα προάγει και θα βελτιώνει τόσο την Ακαδημία όσο και τα μέλη που θα βρίσκονται σε αυτή. Για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια,

* Με σχεδιασμένες και άρτια οργανωμένες υποστηρικτικές υποδομές και ενέργειες,

* Με ένα δομημένο, πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα,

* Με πλήρη Τεχνικό Επιτελείο αντίστοιχο της ΠΑΕ που θα αποτελείται από Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητές, Γυμναστές, Φροντιστές, Φυσικοθεραπευτές, Διατροφολόγους και Γιατρούς

Μαζί σας, με όχημα την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τους ανθρώπους της και με την εμπειρία μας θα αναπτύξουμε την ακαδημία ώστε να προσφέρει στα παιδιά μας ποιοτική μάθηση και ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προς τα τέλη Αυγούστου, ενώ οι εγγραφές στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσειυν έως τις 20 Σεπτεμβρίου".