noodles volos banner

Αναστόπουλος: «Δε θα περάσει έτσι»

Καθόλου δεν άρεσε στον προπονητή του Άρη, Νίκο Αναστόπουλο, η βαριά ήττα (4­-0) από τη Λαμία. Τόσο που έκανε το ειρωνικό του σχόλιο σε βάρος της ομάδας της Φθιώτιδας. «Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δε θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα θα πάρει το πρωτάθλημα; Σημασία έχει τι θα γίνει στα επίσημα ματς» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα μάθημα που θα μας βοηθήσει. Με τη φανέλα και το ρόστερ δεν παίρνεις αποτελέσματα. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε. Ήρθε η σφαλιάρα. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε».

Από τη μεριά του ο Σέρβος επιθετικός, Μπράνα Ίλιτς, είπε: «Ήταν φιλικό, αλλά ήταν σαν να παίζουμε πρωτάθλημα. Θα ήταν πρόβα τζενεράλε, αν παίζαμε την επόμενη Κυριακή. Δεν πήγαμε καλά. Μία κακή μέρα για εμάς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να το διορθώσουμε, να το πάρουμε σαν καλό και να ξυπνήσουμε. Ευτυχώς έχουμε 1­2 εβδομάδες, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να τα φτιάξουμε όλα».

Για την δική του απόδοση τόνισε: «Εγώ παίζω και κάνω ό,τι μπορώ. Σίγουρα το τεχνικό τιμ ξέρει τι δεν πήγε καλά και θα βρουν τη λύση, να πάμε μπροστά και να παίξουμε καλύτερα».