noodles volos banner

Στη σέντρα η ερυθρόλευκη Κ20

Με ανανεωμένο πρόσωπο και σε πρωτάθλημα με νέα μορφή διεξαγωγής, η Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου αρχίζει τη σεζόν το Σάββατο με ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο των Δένδρων στη Λάρισα. Προπονητής για δεύτερη σεζόν ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας του.

Αρχικά ανέφερε: "Πρώτο μας μέλημα είναιο κάποια παιδιά να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να επανδρώσουν την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα κοιτάμε να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία, να τερματίσουμε ψηλά. Φέτος το πρωτάθλημα έχει νέα μορφή με λκιγότερα παιχνίδια, είναι χωρισμένες οι ομάδες σε τέσσερις ομίλους και δικός μας στόχος είναι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ξεκινάμε με ένα ντέρμπι εκτός έδρας στη Λάρισα. Δεν λέει κάτι αυτό, θα παίξουμε όπως πάντα για τους τρεις βαθμούς ώστε να αρχίσουμε με το δεξί" και πρόσθεσε αναφροικά με το επιπλέον κίνητρο των παικτών του: "Το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ20 είναι βασικοί στην πρώτη ομάδα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα μας και σε σχέση με την περασμένη σεζόν, το ρόστερ έχει αλλάξει κατά 60% καθώς ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, από τη Μαγνησία και εκτός Βόλου. Κοιτάμε τα αποτελέσματα αλλά κυρίως να προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για τη μετάβασή τους από την Κ20 στην πρώτη ομάδα. Οι Ζέρης, Κεσίδης Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Καψιώτης πέρυσι έπαιζαν στην ομάδα Νέων, την Τρίτη στον αγώνα Κυπέλλου ήταν στην αποιστολή και οι τέσσερις αγωνίστηκαν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς την Κ20 την παρακολουθεί ο προπονητής και έχει υπό αξιολόγηση τους παίκτες της".

Μία ντουζίνα καινούργια πρόσωπα
Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην Κ20, τόσο από το τοπικό της Μαγνησίας όσο και εκτός Βόλο. Οι μεταγραφές για την ερυθρόλευκη ομάδα είναι οι: Στέλιος Αλεξανδρής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Στάθης Χασιώτης, Μιχάλης Μπούσης, Γιάννης Μαυρίδης, Γιώργος Αλαμάνας, Κώστας Βλαχόπουλος, Τάσος Γκίνης, Κώστας Παπάζογλου, Αποστόλης Καλλιακούδας, Θανάσης Φράγκος, Γιώργος Γουναράς.

Το πρόγραμμα:
Α' Γύρος
2/11/2014: ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου
9/11/2014: Ολυμπιακός Βόλου-Λαμία
16/11/2014: Τύρναβος-Ολυμπιακός Βόλου
23/11/2014:Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών
30/11/2014: Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου
Β' Γύρος
7/12/2014: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ
14/12/2014: Λαμία-Ολυμπιακός Βόλου
21/12/2014: Ολυμπιακός Βόλου-Τύρναβος
11/1/2015: Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου
18/1/2015: Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας