noodles volos banner

Και δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ντοπέ;

Οι πληροφορίες για τον ντοπαρισμένο νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, είχαν αρχίσει να διαδίδονται πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ολοι γνώριζαν, αλλά σεβόμενοι το γεγονός ότι ο παίκτης είναι μικρός δεν μπήκαν στη διαδικασία να ανακοινώσουν κάτι και το όνομα του. 

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι πλέον γνωστό, παρόλο που κάποια ΜΜΕ προσπάθησαν να το αποκρύψουν μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις σεβόμενα το νεαρό της ηλικίας του, ωστόσο η mikriliga.com αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι έχει πληροφορίες πως και δεύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου ήταν ντοπέ στο μπαράζ με την Ξάνθη… Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Για όλα θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση των Αρχών και της ΕΣΚΑΝ, ωστόσο θα πρέπει να διαχωριστεί η ομάδα και η τιμή της από την ανευθυνότητα ενός ή δύο ποδοσφαιριστών της…

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπήρχαν ομάδες που κατέκτησαν κύπελλα και πρωταθλήματα και μετά βγήκαν στη φόρα ονόματα ποδοσφαιριστών που ήταν ντοπέ.

Ο Ολυμπιακός ως ομάδα δεν έχει καμία σχέση, ενώ καλό θα ήταν να μη στήσουμε στον τοίχο τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που έκανε μια βλακεία λόγω του ενθουσιασμού και του νεαρού της ηλικίας του, την οποία ήδη πληρώνει ακριβά σε ψυχολογικό κόστος και ο ίδιος και η οικογένεια του, αλλά και αγωνιστικά, αφού θα τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό.

Να θυμηθούμε επίσης οτι παίκτης που υπήρξε και διεθνής, όταν ήταν στον Πανιώνιο είχε βρεθεί σε νεαρή ηλικία να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ομως τελικά έκανε μια αξιόλογη καριέρα. Σε καμια περίπτωση δεν επικροτούμε τέτοιες πράξεις, κατακρίνουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το ντόπινγκ στον αθλητισμό, αλλά από την άλλη υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες ειδικές περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται με άλλα κριτήρια... 

Last modified onTuesday, 22 July 2014 19:17