noodles volos banner

Απορρίπτουν τα περί παραρτηματοποίησης στον Ολυμπιακό Β.

Αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά το Σάββατο από τον Βόλο στα εγκαίνια του συνδέσμου της Θύρας 7, ο οποίος επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο την έναρξη συνεργασίας του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του διευθυντή Επικοινωνίας της πειραιωτικής ΠΑΕ (για μία ακόμη φορά πρώτα από το magnesiasports), υπήρξαν πολλές θετικές αντιδράσεις, αλλά και αρνητικές.

Μάλιστα, λόγος έγινε για παραρτηματοποίηση της βολιώτικης ομάδας, κάτι που ωστόσο κύκλοι της διοίκησης απορρίπτουν μετ’ επιτάσεως. Τονίζουν μάλιστα ότι η συνεργασία θα εστιαστεί κυρίως στην ποδοσφαιρική τεχνογνωσία, όπως στις ακαδημίες, αλλά και σε πολλά άλλα επίπεδα, κάτι που είχε ήδη είχε ξεκινήσει στο νομικό κομμάτι, καθώς ο κ. Λίβας ανέλαβε την υπόθεση Κόλα. Ασφαλώς, είναι πιθανός και ο ερχομός κάποιων δανεικών παικτών από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον Βόλο.

Στον Ολυμπιακό Β. διαβεβαιώνουν ότι ακόμη κι αν υπάρξει κάποια έμμεση μικρή χορηγία, οι Βολιώτες επιχειρηματίες θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το συντριπτικά μεγαλύτερο οικονομικό βάρος για τη δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας της νέας σεζόν και πως η Δ.Ε. θα απαρτίζεται από Βολιώτες εξ ολοκλήρου, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε σύντομο διάστημα.

 Έτσι λοιπόν δε θα υπάρχει καμία οικονομική εξάρτηση, όπως υποστηρίζουν οι Βολιώτες διοικούντες, και η ομάδα θα στηριχθεί σε ντόπιους επιχειρηματίες, που θα συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε δημιουργηθεί το μπάτζετ που χρειάζεται, για να τεθεί εξ αρχής ο στόχος του πρωταθλητισμού.