noodles volos banner

Προετοιμάζεται για τη Γ.Σ. η Νίκη, στο "κάδρο" και το ποδόσφαιρο

Για σήμερα το βράδυ (30/4) είναι προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης, στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αφορμή την σημαντική Γενική Συνέλευση της Τετάρτης.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Γ.Σ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του Πανθεσσαλικού, θα έχει ως θέμα ημερήσιας διάταξης τον χώρο της ΓΑΙΑΟΣΕ και την αξιοποίησή του, από πλευράς Νίκης, καθώς της έχει παραχωρηθεί για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Τα πρώτα σχέδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αποτελούν προϊόν εργασίας των ίδιων των ανθρώπων της ομάδας. Αυτά θα παρουσιαστούν, μέσω προτζέκτορα, στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, τα οποία θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν μαζί με τους διοικούντες, για το αν θα προχωρήσουν, ως έχουν.

Το σημερινό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να οργανωθεί κατάλληλα η συνάντηση της Τετάρτης, με αποκλειστικό στόχο την ομαλή διεξαγωγή της και να μη χαθεί η ουσία.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σχέδια και για τα έργα στο "Παντελής Μαγουλάς", που θα γίνουν μέσω της επιχορήγησης της Περιφέρειας. Μάλιστα, τα σχέδια αυτά έχουν ήδη σταλεί στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να εξεταστούν και-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να εγκριθούν. Το παραπάνω θέμα, πάντως, πιθανότατα δε θα συζητηθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση, καθώς προέχει το θέμα του χώρου του ΟΣΕ, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Τέλος, σήμερα το βράδυ ενδέχεται να υπάρξει... "συμβούλιο εντός του συμβουλίου". Τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, τα οποία βρίσκονται και στη Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, ενδέχεται να συζητήσουν ξεχωριστά κάποια θέματα του τμήματός τους, με την παρουσία και του απόντος στο συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, Νίκου Ιμεράι. Μέσα από αυτήν τη συζήτηση, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και οι πρώτες αποφάσεις, σχετικά με την ποδοσφαιρική Νίκη της νέας αγωνιστικής σεζόν.