noodles volos banner

Την καλύτερη μεταγραφή του με Καμπαγέρο ο Ν.Π.Σ. Βόλος

Την καλύτερη μεταγραφή του έκανε ο Ν.Π.Σ. Βόλος, καθώς απέκτησε τον Αργεντινό Καμπαγέρο. Η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Ν.Π.Σ. Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Αργεντίνου μέσου Σεμπάστιαν Ιγνάσιο Καμπαγιέρο. Ο Καμπαγιέρο, γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1992 στην πόλη Σάντα Φε, ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ουνιόν, όπου και αγωνιζόταν μέχρι το 2015, με διακοπή ενός χρόνου (2012-13), όπου είχε δοθεί δανεικός στην Ντεπορτίβο Μέρλο.

Το 2016 μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Παρανά, όπου αγωνιζόταν μέχρι και φέτος. Ο 25χρονος Αργεντίνος έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής με τη φανέλα της Ουνιόν, ενώ τη φετινή περίοδο με την Ατλέτικο Παρανά είχε 26 συμμετοχές έχοντας σημειώσει ένα τέρμα".

Επίσης το Σάββατο 5 Αυγούστου (και όχι την Κυριακή όπως αρχικά είχε οριστεί) στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Πορταριάς, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας «Ν.Π.Σ. Βόλος»-Θησέας Αγριάς. Αυτός θα είναι ο δεύτερος φιλικός αγώνας για τον Ν.Π.Σ. Βόλος μετά από αυτόν του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στον Μαγνησιακό.