noodles volos banner

Έπεσε στα 23,4 χρόνια ο μέσος όρος στον Ολυμπιακό Β.

Μπορεί να αναμένονται και κάποιες άλλες τελευταίες κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έριξαν τον μέσο όρο ηλικία τους δε θ’ αλλάξει με όποιες λίγες προσθήκες γίνουν.

H βολιώτικη ομάδα έχει κρατήσει από το περσινό ρόστερ οκτώ ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι επτά είναι από 18 (βλέπε Φραγκογιάννης) έως 21 ετών, ενώ ο Ευθυμιάδης είναι 26. Οι υπόλοιποι που έμειναν είναι ο 18χρονος Πατσής, οι 20χρονοι Παπαϊωάννου,  Δήμος και Ανδρέας Κόκκας και οι 21χρονοι Σκανδάλης, Αγγελής. Παράλληλα, απέκτησε μέχρι στιγμής 17 ποδοσφαιριστές, ενώ δύο προωθήθηκαν από την  ακαδημία, ο 17χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνου και ο 18χρονος Ζάχος.

Από τους νεοφερμένους, ο πιο μεγάλος είναι ο τερματοφύλακας Καραγκιολίδης, που στις 28 Αυγούστου κλείνει τα 30. Άρα, φανερό ότι ο μέσος όρος ηλικίας έχει πέσει, τη στιγμή που πέρσι υπήρξε μία δεκάδα παικτών, που είχαν ξεπεράσει τα 30 (Τέλλος, Ζώνας, Στουρνάρας, Ντόικιτς, Ντα Κόστα, Οικονόμου, Μασάντο, Πότσι, Σουάνης, Φλίγκος).

Πέρσι, από τους 35 παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 25,5 έτη, ενώ φέτος έπεσε στα 23,4, απόδειξη ότι φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πιο νεανικός και εφαρμόστηκε το δόγμα Μποτσιβάλη, που είδε ότι τη σεζόν που τελείωσε με ακριβούς και πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές η ομάδα δεν τα κατάφερε.

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 02 August 2017 22:15