noodles volos banner

Συνέχιση συνεργασίας Νίκης Β.-Άγγελου Ματθαίου

Στις 12 Μαρτίου του 2016 ο Άγγελος Ματθαίου, 20 ημέρες πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της αγαπημένης του Νίκης Βόλου στο ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Π. Μαγουλάς με προπονητή τον Κώστα Βελιτζέλο. Μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν κατέγραψε άλλες τέσσερις συμμετοχές με Τύρναβο και Πύδνα εκτός έδρας και με Φαρκαδόνα (το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός) και Οικονόμο εντός, για να δώσει το παρών τη σεζόν που τελείωσε σε άλλους εννιά αγώνες, επτά στο πρωτάθλημα (δύο φορές με Πιερικό, με Ολυμπιακό Β. στο Πανθεσσαλικό και Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα καθώς και με Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, Διαγόρα Σεβαστής και Απόλλωνα Λάρισας στο Π. Μαγουλάς) και δύο στο Κύπελλο (με Θεσπρωτό και Ιστιαία). Απ' αυτές τις αναμετρήσεις στις δύο, με Μαύρους Αετούς και Διαγόρα, ήταν βασικός.

O νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Νίκη Β. και η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ματθαίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Άγγελος Ματθαίου είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1,80. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ' Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Άγγελος Ματθαίου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι ακόμη μια χρονιά στην πρώηη ομάδα;

Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Νίκης. Είναι σημαντικό και τιμητικό που η διοίκηση θέλησε να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

 Τι θα έλεγες σε ένα παιδί που τώρα ξεκινάει στις ακαδημίες και ονειρεύεται να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα;

Να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και κάποια στιγμή οι κόποι του θα ανταμειφθούν. 

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας...

Η στήριξή τους σε κάθε αγώνα είναι σημαντική, ενώ έχουν αποδείξει πως δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ομάδα, όπου και αν παίζαμε. Εμείς θα δώσουμε όπως πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να τους δώσουμε αρκετές χαρές.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία".

Last modified onFriday, 07 July 2017 21:22