noodles volos banner

Ανακοινώθηκε και η παραμονή του Βουρδάκη στη Νίκη Β.

Με την ελπίδα ότι τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Σταύρος Βουρδάκης συμφώνησε για την παραμονή του στη Νίκη, κάτι που θεωρούνταν λίγο ως πολύ δεδομένο. Ο 18χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν είχε μόλις 2 συμμετοχές στο πρρωτάθλημα, παίζοντας ως αλλαγή 16 λεπτά με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (1-1 στο Π. Μαγουλάς) και 38 λεπτά με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-1 εντός έδρας), ενώ είχε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής με την Ιστιαία, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα. Η επίσημη ανακοίνωση για τον Σταύρο Βουρδάκη και οι δηλώσεις του παίκτη έχουν ως εξής:

"Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.bΟ Σταύρος Βουρδάκης είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1999. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 2 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ' Εθνικής. Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Σταύρος Βουρδάκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.g :

 Πώς αισθάνεσαι που ακόμα μια χρονιά είσαι μέλος της πρώτης ομάδας;

Ιδιαίτερη ευχαρίστηση αλλά και περηφάνια που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στο ροστερ αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τη διοίκηση που με επέλεξαν και αυτή τη χρονιά.

Είσαι γέννημα θρέμμα της Νίκης. Τι μήνυμα στέλνεις στα σημερινά παιδιά των ακαδημιών;

Ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα φτάσουν μια μέρα στην πρώτη ομάδα και μακάρι κάποια στιγμή η Νίκη Βόλου να αποτελείται κυρίως από παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες.

 Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας...

Θέλω και αυτή τη χρονιά τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την ομάδα και τη διοίκηση σε αυτή την καινούρια προσπάθεια.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία".

 

Last modified onFriday, 07 July 2017 18:34