noodles volos banner

Μετά από ένα μήνα επιστρέφει στο γήπεδό του ο Ρήγας

Μετά από ένα μήνα ακριβώς επιστρέφει στο γήπεδό του ο Ρήγας Φεραίος, αφού έπειτα από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (1-0) στις 12/2 ακολούθησαν τρία ματς εκτός έδρας με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Απόλλωνα Λάρισας, στα οποία η ομάδα του Λάκη Μπακάλη κατόρθωσε να πάρει έναν βαθμό.

Αύριο (12/3) οι Βελεστινιώτες φιλοξενούν τον Θεσπρωτό στις 15.00 (διαιτητής ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη) και θέλουν φυσικά το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν στη βαθμολογία την ομάδα της Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς έναντι 23 του Ρήγα, ο οποίος ισοβαθμεί στην 9η με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Ο Θεσπρωτός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα του, με τις οποίες κατάφερε να προσπεράσει τον αυριανό του αντίπαλο, και δείχνει ανεβασμένος.

Ο Ρήγας έχει και το κίνητρο της ρεβάνς για την ήττα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον πρώτο γύρο με 3-1, ενώ τις δύο προηγούμενες χρονιές, όταν υποδέχτηκε τον Θεσπρωτό έχει μία νίκη με 3-0 στις 28/1/15 και μία ισοπαλία στις 6/3/16 με 2-2.

Θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού επιστρέφει και ο Αλεξίου, που ήταν τιμωρημένος.

Φυσικά, στο αυριανό ματς καμία από τις δύο ομάδες δε θα έχει ιδιαίτερο άγχος, αφού η διαφορά με τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μεγάλη, 12 βαθμούς για τον Ρήγα και 13 για τον Θεσπρωτό, κι ατό θα βοηθήσει να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, που θα αποζημιώσει όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν.