Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46741
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46741
noodles volos banner

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ολυμπιακός Β.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, χθες το απόγευμα-με το πέρας του αγώνα-, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σύσσωμη η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό αλλά και το τεχνικό team της ομάδας όπως και όλοι οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο Ταβερνάκι του Valis Resort κι αφού γευμάτισαν, έκοψαν και την πίτα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης στο σύντομο λόγο του σχολίασε το παιχνίδι με τον Πιερικό και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές επεσήμανε πως τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζητώντας τους να υπερβάλλουν εαυτόν  και να ανταποκριθούν στην μεγάλη ιστορία του Συλλόγου.

Παράλληλα,  ευχήθηκε σε όλους,  για ακόμη μία φορά , καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία σημειώνοντας πως η διοίκηση θα συνεχίσει να  στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την ομάδα.

Έπειτα, ο Βαγγέλης Στουρνάρας, εκ των αρχηγών της ομάδας, έλαβε το λόγο εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια από δω κι έπειτα,  γι’ αυτό και χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Ευχήθηκε με τη σειρά του κάθε προσωπική ευτυχία και υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Τυχερός της βραδιάς, καθώς  κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Βασίλης Κολιτσίδας.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση...

Image Gallery

{gallery}46741{/gallery}