noodles volos banner

Δύσκολο έργο απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης θα έχει ο Ρήγας

Δεν αγωνίζεται ο τιμωρημένος Αλεξίου Δεν αγωνίζεται ο τιμωρημένος Αλεξίου

Δύσκολο έργο απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη Α.Ε. Καραϊσκάκης θα έχει αύριο στις 15.00 στo γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας ο Ρήγας Φεραίος στο δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που έχει.

Οι Βελεστινιώτες αναχωρούν σήμερα στις 15.00 και στην αποστολή δε θα είναι ο τιμωρημένος Αλεξίου. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ιωάννης Σταματελόπουλος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους συντοπίτες του Κόττορο και Λιόντο.

Σίγουρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει σημειώσει έξι συνεχόμενες νίκες (4 εκτός με Αχιλλέα Νεοκ., Θεσπρωτό, Αστέρα Πετριτή και Τηλυκράτη και δυο εντός με Εθνικό Φιλ. Και ΑΕ Ιστιαίας), ο Ρήγας είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη μία καλή εμφάνιση με ομάδα της πρώτης γραμμής και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί από τον αγώνα.

Ο Λάκης Μπακάλης θα πάρει τους 18 από τους 19 παρακάτω παίκτες μαζί του: Βουραζέρη, Γεωργατζή, Γκάγκα, Γκίκα, Γουτούλη, Καναβό, Χυσά, Κιπτίου, Λάμπρου, Μπομπότη, Μπόρα, Παπαγιάννη, Ράπτη, Σέττο, Σπαθή, Τζοβάρα, Τσελεπή, Τσουμπέκο, Χατζηαθανασίου.