noodles volos banner

Η 20αδα του Ρήγα για το ματς με Αστέρα Πετριτή

Με τις γνωστές απουσίες που είχε και την περασμένη βδομάδα θα παραταχτεί ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στον Αστέρα Πετριτή στις 14.00 (κι όχι στις 15.00) την Κυριακή στο Βελεστίνο (διαιτητής ο Μουτσανάς από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Καλύβα από τη Φθιώτιδα). Οι απόντες θα είναι για μια ακόμη φορά οι Γκάγκας, Μπόρας, Δημητρίου, Χατζής και Γουτούλης. Οι 20 εναπομείναντες του ρόστερ είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα, με τον Λάκη Μπακάλη να αποκλείει δύο από τη 18αδα πριν το ματς, ένας εκ των οποίων θα είναι τερματοφύλακας. Αναλυτικά οι 20 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Παπαγιάννης Αναστάσιος, Τσιότρας Στέλιος, Τσουμπέκος Βασίλης (τερματοφύλακες) Βουραζέρης Νίκος, Λάμπρου Χρήστος, Ράπτης Χαράλαμπος, Σπαθής Χρήστος, Χατζηαθανασίου Δημήτρης (αμυντικοί), Αλεξίου Γιώργος, Γεωργατζής Κώστας, Καναβός Θανάσης, Κιπτίου Κώστας, Μπακάλης Στέργιος, Μπομπότης Θεόδωρος, Χίσα Κέβιν (μέσοι), Γκίκας Ηλίας, Ζαχαράκης Γιάννης, Σέττος Δημήτρης, Τζοβάρας Αντώνης, Τσελέπης Αναστάσιος (επιθετικοί).

Ο Ρήγας την Κυριακή θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, που έχει τη χειρότερη επίθεση του ομίλου, αφού έχει σημειώσει μόλις τρία γκολ μέχρι στιγμής. Οι Βελεστινιώτες έχουν πέσει αρκετές φορές θύμα εκπλήξεως απέναντι σε τέτοιους είδους ομάδες, αλλά έχουν πάρει το μάθημά τους. Έτσι, ευελπιστούν ότι δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και πως θα επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα με τον Θεσπρωτό.

Άλλωστε χρειάζονται τη βαθμολογική ώθηση, για να ξεφύγουν κι άλλο από τις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας και να ατενίσουν με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια. Θυμίζουμε ότι ο Ρήγας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Πετριτή μοιράζεται την 12η με άλλες δύο ομάδες με πέντε πόντους.  

Last modified onSaturday, 05 November 2016 00:18