noodles volos banner

Γέμισε βάθος και ποιότητα το ρόστερ

Σε “ευχάριστο πονοκέφαλο” όπως συνηθίζεται να λέμε, βρίσκεται ο Κώστας Βελιτζέλος καθώς το ρόστερ έχει γεμίσει και υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, ειδικότερα στη μεσοεπιθετική γραμμή οι προσθήκες δίνουν ποιότητα στην κυανόλευκη ομάδα. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης στο ντεμπούτο του με τη Νίκη Βόλου έδειξε ότι έχει θέση στο βασικό σχήμα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στη φιλική νίκη επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Αρκετές αλλαγές έγιναν στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα στη Νίκη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αφού ολοκληρώνεται στο τέλος Φεβρουαρίου, δηλαδή σε είκοσι ημέρες. Αποχώρησαν οκτώ: ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, ο δεξιός μπακ Ρολάν Κεμάλλι, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κανταρτζής (οι τρεις προαναφερθέντες συνεχίζουν στην Καλαμάτα), ο επιθετικός Κώστας Κρεββατάς (στη Σπάρτη), ο μεσοεπιθετικός Στέλιος Νάκας που δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κώστα Βελιτζέλου (στα Χανιά), ο αριστερός μπακ-χαφ Πασκούλεφ, ο αριστερός μπακ Λάμπρου που δεν είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα (συνεχίζει στον Ρήγα Φεραίο), ενώ δανεικός στον Πύρασο δόθηκε ο 16χρονος Βουρδάκης.
Τα κενά συμπληρώθηκαν με συνολικά εννιά μεταγραφές. Οι Σπύρος Βρονταράς, Βλάσης Στούκας και Πάρις Σταμέλος αποκτήθηκαν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια όπου ο προπονητής των “κυανολεύκων” έχει μεγάλο δίλημμα πλέον καθώς ο Παπουρτζής έχει εξαιρετική απόδοση. Ο Γιώργος Τσορμπαντζής αποτελεί την εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας όπου το δίδυμο Χολέβας-Ναουμίδης δεν αλλάζει, ο Κώστας Λίμα μπορεί να καλύψει τη θέση στα πλάγια της επίθεσης και να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ, ενώ πολλά περιμένει η τεχνική ηγεσία από τον Γιώργο Ιορδανίδη, ο οποίος έχει παραστάσεις από την παραπάνω κατηγορία και “συστήθηκε” στον κόσμο της Νίκης με το καταπληκτικό γκολ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Παίκτης για να κάνει τη διαφορά είναι ο τεχνίτης Ισπανός Χεράρδο Νοριέγα που κουβαλάει εμπειρία από τη χώρα του σε υψηλό επίπεδο κι αποτελεί τον “ποδοσφαιρικό πατέρα” του Χουάν Ρολντάν, του συμπατριώτη του νεαρού επιθετικού που χθες έπαιξε για πρώτη φορά. Ο προπονητής του δήλωσε πως θα βοηθήσει πολύ, αν και ακόμη του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Είναι σέντερ φορ περιοχής που έλειπε από το ρόστερ της Νίκης. Τέλος, ο Φίλιππος Σκοπελίτης εγκλιματίστηκε στη νέα του ομάδα από την πρώτη στιγμή, σαν να έπαιζε χρόνια. Είναι από την πόλη του Βόλου, έχει συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, φιλόδοξος να διακριθεί και η παρουσία του τον προηγούμενο 1,5 χρόνο στη Φούτμπολ Λιγκ, τον έχει ανεβάσει επίπεδο...
Το ρόστερ είναι γεμάτο, έχει βάθος και ποιότητα, προς ικανοποίηση του Κώστα Βελιτζέλου. Υπολείπονται 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η Νίκη Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία για το στόχο της ανόδου ενισχυμένη και πιο δυνατή. 
Η διακοπή στη Γ' Εθνική λειτούργησε ευεργετικά ώστε τα μεταγραφικά αποκτήματα να πάρουν προπονήσεις και αγώνες (τελικό Κυπέλλου, χθεσινό φιλικό), ωστόσο έβγαλε από τον αγωνιστικό ρυθμό τους “κυανόλευκους” όπως παραδέχθηκε ο κόουτς της Νίκης.