noodles volos banner

Πήρε τους βαθμούς … βλέπει ψηλότερα

Η Νίκη θέλει να κλείσει το 2015 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός θα είναι με τη νίκη στην Τσαριτσάνη επί του Οικονόμου την Κυριακή. Η Παρασκευή επεφύλασσε μια ευχάριστη, αν και αναμενόμενη, έκπληξη στους κυανόλευκους. Η κατάκτηση δυο επιπλέον βαθμών από την κερδισμένη ένσταση σε βάρος της Φαρκαδόνας.  H Νίκη πήρε τους βαθμούς που δικαιούταν, από τους 18 πήγε στους 20 και την 7η θέση της βαθμολογίας και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία περιμένοντας επιπλέον αποφάσεις επιστροφής βαθμών. Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου ωστόσο επικεντρώνεται απόλυτα στα αγωνιστικά ζητήματα και συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του με μια πρωινή προπόνηση.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αλλά και το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν σταθερά κάποιοι χώροι προπόνησης γεγονός που διευκολύνει την δουλειά  του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της με μια ακόμη προπόνηση, πρωινή, και θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Τσαριτσάνη.
Από πέντε σερί ισοπαλίες προέρχεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης  ο οποίος είναι το τελευταίο εμπόδιο για τους κυανόλευκους για το 2015. Από την άλλη η Νίκη θέλει να διευρύνει το δικό της σερί που είναι δυο σερί νίκες, ενώ είχε προηγηθεί και το ρεπό, και να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που είναι και βασικός στόχος για την φετινή περίοδο.

Last modified onFriday, 18 December 2015 17:59