noodles volos banner

Με την βοήθεια των φιλάθλων...

Να γίνει ο κόσμος της ομάδας ο 12ος παίκτης περιμένουν αύριο στη Νίκη Βόλου στην αναμέτρηση με τον Αχέροντα Καναλακίου. Οι κυανόλευκοι στην προσπάθειά τους να κάνουν  το μεγάλο come back στην βαθμολογία θέλουν την στήριξη των φιλάθλων στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική.

Προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει τους φιλάθλους  ότι θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:30΄. Η είσοδος της σκεπαστής και  η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Νίκης.Οι φίλαθλοι του Αχέροντα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα της οδού Μαιάνδρου.
Η γενική είσοδος έχει  οριστεί στα 10 ευρώ. Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα  των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) ορίζεται στα 20 ευρώ.Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Last modified onWednesday, 25 November 2015 00:20