noodles volos banner

Μπίλης: «Όλα είναι σε ισορροπία στη Νίκη»

 

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά την Πέμπτη 23/7 στα 3-5 Πηγάδια για τη Νίκη Βόλου. Ο προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης, μίλησε στο magnesiasports για την προετοιμασία, για την κατάσταση των παικτών του, το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

«Προσπαθούμε να τα ελέγξουμε όλα, δηλαδή τα πάντα, τον κάθε οργανισμό και το κάθε παιδί να αντιμετωπίζετε όπως πρέπει. Είμαστε σε θέματα προγραμματισμού πολύ μπροστά. Έχουμε ισορροπία στο ρόστερ, βάσει των θέσεων, του ύψους, της ηλικίας, ακόμη και της εντοπιότητας με τους παίκτες εκτός νομού, αφού 15 προέρχονται από τη Μαγνησία και 15 εκτός. Όλα έτσι είναι σε ισορροπία στην ομάδα. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για τα εργομετρικά τεστ κι αν έμεινε ευχαριστημένος: «Σε πολλά κομμάτια είμαστε πολύ καλά. Υπάρχουν και τομείς που χρίζουν βελτίωσης, όπως η εκρηκτικότητα και είναι φυσιολογικό. Στα τρεξίματα πχ είμαστε σε καλή κατάσταση. Γενικά για την εποχή θεωρούμαστε σε προχωρημένο επίπεδο». 

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια: «Έχει από την πρώτη μέρα φυσική κατάσταση το πρωί και το απόγευμα τεχνικοτακτικά θέματα. Βέβαια με μία μορφή προπόνησης αποσκοπούμε να βελτιώνουμε μαζί κάποια κομμάτια. Υπάρχει δηλαδή και τρέξιμο μέσα από ασκήσεις τεχνικοτακτικές, αλλά και «ξερό» τρέξιμο».

Για το πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία ομάδα που παίρνει συχνά πρωταθλήματα, που έχει ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία, που έχει εργομετρικούς ελέγχους αρκετά συχνά. Για την εποχή που παίζουμε θα είναι δύσκολο φιλικό. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλα τα παιδιά για να μην επιβαρυνθεί κάποιος υπερβολικά. Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα πράγματα».

Για την ενίσχυση της ομάδας κι αν θα υπάρξει κάποια νέα μεταγραφή: «Υπάρχει ένας παίκτης που θα δούμε στα 3-5 Πηγάδια. Από κει και πέρα μετά και την προσθήκη του Κρεβατά δύσκολα θα βάλουμε άλλον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας μέχρι τον Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι το ρόστερ είναι πλέον ολοκληρωμένο, εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό ή κάποια ανάγκη». 

 

Last modified onThursday, 23 July 2015 16:03