noodles volos banner

Mπακάλης: "Το γρήγορο γκολ ξεκλείδωσε το παιχνίδι" (βίντεο)

Απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ο Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου, και πως να μην ήταν μετά το 0-5 στην Κατερίνη.... Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο πρώτο γκολ που ξεκλείδωσε το παιχνίδι, όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήμασταν τυχεροί στην πρώτη φάση που κάναμε γκολ και το ματς κύλησε πολύ καλά για εμάς. Νομίζω ότι κερδίσαμε καθαρά, η φάση του πρώτου γκολ ξεκλείδωσε το ματς, από εκεί και πέρα λειτούργησε καλύτερα η ομάδα η δικιά μας, με ηρεμία. Ο Βατανιακός είναι μια ομάδα με νεαρά παιδιά που της λείπει η εμπειρία. Μου άρεσε ότι κάναν την προσπάθειά τους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το δικό μας παιχνίδι ήταν καλό κι ώριμο, βρήκαμε διαδρόμους ανοιχτούς, πιο πολλά κενά, και στην κόντρα κάναμε γκολ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ένα εικοσάλεπτο μάς πίεσε ο Βατανιακός, ήταν καλύτερος, έφυγε ο ρυθμός του όμως χωρίς να κάνει γκολ και έτσι, φθάσαμε εμείς σε ακόμη δύο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια στην αντίπαλη ομάδα και τον συνάδελφο προπονητή".
Σε ερώτηση σχετικά με το αήττητο που διατηρεί στη σεζόν, ο Λάκης Μπακάλης απάντησε: "Ίσως είχαμε πιο βατά παιχνίδια, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ακολουθεί ένα τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας με τον Πύρασο. Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για εμάς".

pieriasport.blogspot.gr

Media

Last modified onMonday, 01 December 2014 10:33