noodles volos banner

Σπουδαίο διπλό για Διαγόρα, 1-2 τον Αίαντα

Και τα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Πάσχος Και τα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Πάσχος

Από τους ευνοημένους της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ ήταν ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στη Σούρπη, καταβάλλοντας την αντίσταση του Αίαντα με 1-2. Η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου μ’ αυτήν την επιτυχία σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο πλησίασε στον έναν βαθμό από την κορυφή.

Στο 7’ το σουτ του Κουβελά από πλάγια δεξιά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 16’ από σέντρα-σουτ από τα αριστερά του Γκάμπα, παραλίγο να σημειωθεί αυτογκόλ σε προσπάθεια αμυνομένου να διώξει, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 20’ είχαμε κόρνερ του Σπ. Καραπλιάγκου και κεφαλιά του Πάσχου, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αίαντα, ενώ στο 26’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κόκκας έκανε τη βαθιά μπαλιά για τον Κουβελά και ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά για τον Πάσχο, ο οποίος στόπαρε μέσα στην περιοχή και μετά από προσποίηση πλάσαρε εύστοχα (0-1). Ακολούθησε στο 27’ η μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους: αρχικά ο Βουραζέρης απέκρουσε το σουτ του Δημητρίου, για να πάρει το ριμπάουντ ο Θ. Κωστούλας, που είδε αμυντικό να αποκρούει πάνω στη γραμμή την προσπάθειά του.

Στο 30’ ο Κουβελάς αστόχησε για λίγο με διαγώνιο σουτ και στο 34’ ο Γκάμπας «έσπασε» την μπάλα για τον επερχόμενο Κόκκα, που σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από εξαιρετική θέση. Αρκετά καλή στιγμή για την ισοφάριση είχε στο 44’ ο Αίαντας, καθώς ο Κατσαβριάς έφυγε με πολύ χώρο προς την εστία μετά την πάσα του Θ. Κωστούλα, αλλά αστόχησε. Στο 55’ ο Δημητρίου νικήθηκε από τον Βουραζέρη, όπως και ο Μπιρτσάι που πήρε το ριμπάουντ.

Στο 80’ ο Διαγόρας εξασφάλισε το τρίποντο με το δεύτερό του τέρμα. Ο Κόκκας διεκδίκησε στον αέρα με τον τελευταίο αμυντικό την μπάλα και τσιμπώντας την έβγαλε τετ-α-τετ τον Πάσχο, που από αρκετά μακρινή απόσταση με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84' από τον Γουριώτη. 

Last modified onSunday, 30 October 2016 21:36