noodles volos banner

Αρκετά επεισοδιακή, λιγότερο θεαματική η «λευκή» ισοπαλία στον Πτελεό

Για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, ο Πρωτεσίλαος υποδέχθηκε τη Σκιάθο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο πλευρές έχουν τους λόγους τους να παραπονιούνται-Αποβλήθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης οι Ανδρωνάς και Βλαχόπουλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και τελείωσε με τους γηπεδούχους να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία, απέναντι σε μία Σκιάθο που είχε κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς, περιμένοντας τον αντίπαλό της πίσω από την μπάλα.

Στο 15’, η κεφαλιά του Αραπίτσα, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέν, απομακρύνθηκε εντυπωσιακά από τον Παπάρα. Δεκατρία λεπτά αργότερα, πάλι ο πρώτος σκόρερ του Πρωτεσίλαου βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρε των νησιωτών, με τον δεύτερο να τον νικά ξανά.

Στην επανάληψη, οι κλασικές στιγμές των γηπεδούχων ήταν ακόμα περισσότερες, όταν τρεις κεφαλιές του Μιχόπουλου στο 52’, στο 63’ και στο 80’ απομακρύνθηκαν δύσκολα από τους αμυντικούς της Σκιάθου, ενώ στο 84’ ο Χρήστος Παναγιώτου βγήκε κι αυτός σε τετ-α-τετ με τον Παπάρα, στέλνοντας την μπάλα, με πλασέ, πάνω από τα δοκάρια του δεύτερου.

Και οι δύο προπονητές είχαν τα παράπονά τους, όσον αφορά τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς των αντιπάλων τους. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ανδρωνά, οι ποδοσφαιριστές της Σκιάθου προσπαθούσαν τεχνηέντως, με συνεχείς καθυστερήσεις, να «κόψουν» τον ρυθμό της ομάδας του, ενώ από την άλλη ο Θανάσης Βλαχόπουλος διαμαρτύρεται για την ακαταλληλότητα του γηπέδου του Πτελεού και για το γεγονός πως δεν υπήρχε ιατρός στην αναμέτρηση, πράγμα αδιανόητο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Αφορμή της διαφαινόμενης «κόντρας», μεταξύ των δύο προπονητών ήταν η φάση του 80ου λεπτού και η αποβολή του Νικολαΐδη, ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Σιαμουρδάνη, με τον παίκτη της Σκιάθου να χτυπά στην συνέχεια τον ποδοσφαιριστή του Πρωτεσίλαου, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ακολούθησε γενική σύρραξη, η οποία προκάλεσε την αποβολή των δύο προπονητών, αλλά και του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πτελεού Λεϊμονή (είχε αντικατασταθεί νωρίτερα από τον κ. Ανδρωνά), καθώς φέρεται να χτύπησε τον Νικολαΐδη, κατά τη διάρκεια των γενικευμένων αψιμαχιών. 

Last modified onMonday, 31 October 2016 02:16