noodles volos banner

«Φορτωμένη» εμπειρίες επέστρεψε από την Αθήνα η ακαδημία της Δάφνης

  • Published in ΕΠΣΘ

Λαμβάνοντας ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για το επίπεδο και τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία, επέστρεψαν οι μικροί του ΑΟ Δάφνης Βόλου από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου κι έδωσαν παιχνίδια με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Στους αγώνες συμμετείχαν δύο ομάδες της ακαδημίας της Δάφνης, οι γεννηθέντες 2007 και 2008, οι οποίοι μάλιστα αν κι έχασαν 3-1, έλαβαν θετικά σχόλια για το επίπεδο που βρίσκονται.

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Δάφνης Ιωάννης Τσάτσος, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος Μελέτης Γιούργας κι αρκετοί γονείς των αθλητών.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου ευχαριστεί τη Διοίκηση του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τους κ.κ. Γιώργο Μακρή, υπεύθυνο ακαδημιών, Άγη Μερεμέτη, προπονητή, Τάκη Φύσσα, Διευθυντή Ακαδημιών, και Κώστα Ταράση, τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή των ακαδημιών, για την  άψογη φιλοξενία της ακαδημίας της Δάφνης στην Παιανία, καθώς και τον Γιώργο Καραγκούνη, που φωτογραφήθηκε με τους μικρούς θαυμαστές του κι υπέγραψε αυτόγραφα.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οργάνωσης και συντονισμού της ακαδημίας, Γιώργος Τάκης, ευχαριστεί εκ μέρους της Διοίκησης το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας και την κ. Ελευθερία Μποτίνη για την άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά που είχε η Διοίκηση για τις μετακινήσεις της ακαδημίας σε τουρνουά κι αθλητικές διοργανώνεις.