noodles volos banner

Κληρώνει αύριο για τα πλέι οφ ανόδου

  • Published in ΕΠΣΘ

Αύριο Πέμπτη και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ, περιόδου 2015-2016. Έτσι, ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ θα μάθει τη σειρά των αγώνων στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών. Η φετινή καινοτομία είναι πως την άνοδο θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, και όχι μόνο η πρώτη όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι, οι πιθανότητες για τον εκπρόσωπο της Μαγνησίας αυξάνονται...

Οι ημερομηνίες των αγώνων: 1η αγωνιστική Κυριακή 15 Μαΐου, 2η αγωνιστική Τετάρτη 18 Μαΐου, 3η αγωνιστική Κυριακή 22 Μαΐου, 4η αγωνιστική Τετάρτη 25 Μαΐου, 5η αγωνιστική Κυριακή 29 Μαΐου, 6η αγωνιστική Κυριακή 5 Ιουνίου. Ας δούμε τι συμβαίνει στους άλλους τρεις νομούς που μας ενδιαφέρον.

Στην ΕΠΣ Λάρισας, ο πρωταθλητής βγαίνει κατευθείαν χωρίς μπαράζ και μεγάλο προβάδισμα έχει ο Απόλλων Λάρισας. Είναι στο +5 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές.

Στην ΕΠΣ Πιερίας, σήμερα διεξάγεται η 28η από τις 30 αγωνιστικές. Μέχρι στιγμής, πρώτος ο Διαγόρας Σεβαστής με 68 βαθμούς, δεύτερος ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς με 60, τρίτη η Καρίτσα με 56 και τέταρτη θέση μαζί με 52 οι Σβορώνος, ΠΑΕ Ποντίων. Ο Διαγόρας Σεβαστής που είναι το φαβορί, έχασε με τραυματισμό τον Μίμη Μπενίσκο. Εκεί υπάρχει ένα ιδιότυπο σύστημα στα πλέι οφ. Ο πρώτος παίζει με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο σε έναν αγώνα. Εάν κερδίσουν ή φέρουν ισοπαλία η πρώτη και η δεύτερη ομάδα συνεχίζουν στον τελικό. Εάν όμως χάσουν, γίνεται παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο όπου και πάλι προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία.

Στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια και οι τέσσερις πρώτοι παίζουν πλέι οφ με έξι αγωνιστικές, μέσα-έξω. Η βαθμολογία των πλέι οφ είναι: ΑΟ Σελλάνων 5, Ατρόμητος Παλαμά 2, Ηρακλής Σοφάδων 1 κι ΑΕ Μουζακίου 1. Τα Σέλλανα (που έπαιξαν στο πρωτ. πρωταθλητριών ΕΠΣ το 2013-14) έχασαν το αήττητο την τελευταία αγωνιστική στον Παλαμά (που πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΓΣ Αλμυρού).

Φ.Γ.

Last modified onWednesday, 30 March 2016 13:05