noodles volos banner

Βελιτζέλος: "Χαίρεσαι να βλέπεις ένα τέτοιο παιχνίδι" - Χολέβας: "Το κύπελλο αυτό είναι μόνο η αρχή"

 

Δίκαιη χαρακτήρισαν τη νίκη οι Κώστας Βελιτζέλος και Χρήστος Χολέβας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αφιερώνοντας την κατάκτηση τουτ τροπαίου στον Γιώργο Μαστρογιάννη. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

 

 

Κώστας Βελιτζέλος: "Θα ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά λόγια. Οι τελικοί είθισται να μην έχουν ρυθμό, να μην έχουν θέαμα. Σήμερα όμως έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Πέρα από τα πέντε γκολ, γίναν κι άλλες φάσεις που δεν ήταν τυχαίες, προήλθαν από οργανωμένες προσπάθειες. Είναι να χαίρεσαι να βλέπεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το παιχνίδι είναι δύο ουσιαστικά κομμάτια. Μέχρι το 30' που εμείς ήμασταν αρκετά νευρικοί, ο Ρήγας ήταν καλύτερος, προηγήθηκε στο σκορ, δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του. Μετά λειτουργήσαμε καλύτερα μεσοεπιθετικά, πολλές φάσεις κόπηκαν την τελευταία στιγμή, ισοφαρίσαμε σε ένα καίριο σημείο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου συνεχίσαμε να είμαστε κυρίαρχοι, ο αντίπαλος συνέχισε να επιτίθεται με αντεπιθέσεις οργανωμένες, καταφέραμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ και θεωρώ ότι εάν δεν γινόνταν σχετικά γρήγορα η μείωση του σκορ, δεν θα υπήρχε τόσο άγχος στο τελείωμα του παιχνιδιού. Ήταν δίκαιη η νίκη μας, έχουμε μια δύσκολη συνέχεια με πολλά παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρήγα, ξέρει να εκμεταλλεύτεται κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού οτιδήποτε της παρουσιάζεται κι αυτό σημαίνει δουλειά. Να αφιερωθεί η κατάκτηση στον Γιώργο Μαστρογιάννη, ξέρουμε ότι του δίνουμε μεγάλη χαρά, μαθαίνουμε ευχάριστα, να ευχηθούμε και στον Γιώργο Πέγιο τα καλύτερα και ταχεία ανάρρωση".

Χρήστος Χολέβας: "Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, σε όλη την ομάδα για την απόδοση που είχαμε σε όλο το παιχνίδι. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι, από τους καλύτερους τελικούς στο νομό μας. Δίκαια πήραμε το κύπελλο, ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αντιδράσαμε, το 1-1 μπήκε σε καθοριστικό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά κι αποφασιστικά εμείς για να πάρουμε το παιχνίδι. Αφιερώνουμε το κύπελλο στον κ. Μαστρογιάννη, όπως και στον κ. Πέγιο. Να ευχηθώ στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου καλή συνέχεια, ό,τι καλύτερο. Εμείς το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα πως είναι η αρχή αυτό το κύπελλο, το πιστεύουμε μέσα μας πως τον Μάιο θα έχουμε ανάλογους πανηγυρισμούς".

 

Last modified onThursday, 04 February 2016 10:51