noodles volos banner

Mπακάλης: "Συγκλονιστικοί οι παίκτες μου" - Σπαθής: "Η Νίκη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό μίλησε ο Λάκης Μπακάλης και ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής για λογαριασμό του φιναλίστ Ρήγα Φεραίου.

Ο προπονητής της βελεστινλιώτικης ομάδας ανέφερε: "Ήταν ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, νομίζω από τους καλύτερους και πιο συναρπαστικούς τελικούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν συγκλονιστικοί, και στην εμφάνιση και ήταν άψογη η συμπεριφορά τους. Είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και στα 90 λεπτά. Και οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, οι φίλαθλοι νομίζω ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο. Η δική μου ομάδα ήταν αρκετά καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαμε πιο ψύχραιμα, πιο ήρεμα, εγέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι. Λειτουργήσαμε καλύτερα, βρεθήκαμε πιο καλά σε δυο-τρεις φάσεις, κάναμε το γκολ σε μια στημένη φάση, δεχθήκαμε γκολ από μη συγκέντρωση, από δικά μας λάθη, ειδικά το δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα η Νίκη, εκεί εμείς κάναμε τις δύο φάσεις για το 1-2, μια φάση του Σέττου και το γκολ του Κορέτα που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Μετά το 3-1 άνοιξε το παιχνίδι. Εγώ το χάρηκα. Θα δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη για την κατάκτηση του κυπέλλου, να της ευχηθώ και πρωταθλήτρια στο τέλος της Γ' Εθνικής".

Ο έμπειρος αριστερός μπακ σχολίασε: "Είχαμε πει πριν τον αγώνα ότι ο τελικός ήταν ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, ήταν μια γιορτή. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Ξεκινώντας το παιχνίδι μπήκαμε αρκετά καλά, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στην πρώτη πολύ καλή φάση, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις κινήσεις της Νίκης η οποία από το μισάωρο και μετά αύξησε την πίεση και ισοφάρισε. Η Νίκη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο της μπάλας, είχε πίεση, εμείς χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες να κάνουμε το 1-2, αντιθέτως η Νίκη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα. Συγχαίρω την ομάδα της Νίκης που συνέβαλε σε αυτή τη γιορτή, ήταν ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια με πολλά γκολ κι ευκαιρίες που χάρηκαν οι φίλαθλοι, να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία που της αρμόζει, επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο του Βελεστίνου που στάθηκε στο πλευρό μας".