noodles volos banner

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή Σοφάδων οι παλαίμαχοι του Θησέα

  • Published in ΕΠΣΘ

Στo πλαίσιo αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Θησέα  Αγριάς πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Σοφάδων.

Ο αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο των Σοφάδων υπό το φως των προβολέων με νικητή τον Θησέα Αγριάς και τελικό σκορ 4-1. 

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, όπου υπήρχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία, ο Θησέας παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμος, αν και βρέθηκε να χάνει από το πρώτο ημίχρονο 1-0 , με τέρμα που πέτυχε για τον Ηρακλή Σοφάδων ο Προσγολίτης  με άπιαστο δυνατό σουτ  έξω από την μεγάλη περιοχή.  Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν σωρεία ευκαιριών, με πιο σημαντικές αυτές των Τζουβάρα και Μαλακαςιώτη για τον Θησέα Αγριάς και Προσγολίτη,  Καρρά για τον Ηρακλή Σοφάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο η επικράτηση του Θησέα ήταν ολοκληρωτική. Αδιαμφισβήτητα καλύτερος πέτυχε 4 τέρματα ύστερα από περίτεχνους συνδυασμούς και φανταστικές ενέργειες , με τους Φέκκα Δ. (3) και Μαλακασιώτη Β.(1).

 Ο Θησέας  Αγριάς που  έδειξε ήθος, αγωνιστικότητα και πάθος, αγωνίστηκε με τους ,  Θεοδωρίδης Ι.,  Αλιάτης  Αγγ. , Αλιάτης Δ., Οικονόμου Β., Παπαδήμος Κοσμ, Σεραφείδης Γ. ,  Καρδιτσιώτης Π. , Φέκκας Δ., Βαλαρούτσος Χρ.,  Τζουβάρας Α.,  Σεραφείδης Α., Κοκκινίδης Π., Δουλάς Α., Μαλακασιώτης Β και. Κορομηλάς Ι.

Για τον Ηρακλή Σοφάδων έπαιξαν οι : Αθανασόπουλος , Μπαιράμης Κουτσόπουλος Κάιας Γκατζίκης , Προσγολίτης , Τσιτόγλου, Σιακάρας , Δοξαράς, Κορογλάνογλου, Χατζηγιάννης, Καρράς , Μπαντής , Γρίβας, Ζαβλάγκας και Σακκάς.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Ηρακλή Σοφάδων δεξιώθηκαν τους ΄΄αντιπάλους΄΄ του Θησέα Αγριάς σε κεντρικό μαγαζί της πόλης. Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θησέως  Αγριάς  ευχαριστεί για τη φιλοξενία και αναμένει για να την ανταποδώσει.