noodles volos banner

Μπατζιάκας: "Είμαι εδώ για όλους εσάς" - Κανάβας: "Υπερβάσεις για να λύσουμε τα προβλήματα"

  • Published in ΕΠΣΘ

Σύντομοι ήταν οι χαιρετισμοί στην εκδήλωση της ΕΠΣΘ για τις κληρώσεις της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Τάσος Μπατζιάκας ανέφερε μεταξύ των άλλων: "Το ποδόσφαιρο το κρατάτε εσείς οι παράγοντες που δίνετε μεγάλο αγώνα ώστε να έχετε ζωντανά τα σωματεία με πολλά προβλήματα. Να ξέρετε ότι τα πρόστιμα από την ΕΠΟ είναι αυστηρά, οπότε να έχετε ψυχραιμία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Γνωρίζετε ότι τα οικονομικά είναι δύσκολα, εγώ είμαι εδώ για όλους εσάς τους παράγοντες για να σας δώσω κάθε δυνατή βοήθεια αλλά να ξέρετε ότι δεν επηρεάζω τους διαιτητές. Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία και μια καλή σεζόν".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Βασίλης Κανάβας επισήμανε: "Σας εύχομαι καλό κουράγιο και καλή τύχη για την καινούργια περίοδο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περνάει μια κρίσιμη καμπή που απειλεί ακόμη και την ύπαρξή του. Χρειάζεται μια πανστρατιά από όλους, τα σωματεία, την τοπική Αυτοδιοίκηση, την ΕΠΟ, την ΕΠΣΘ ώστε να το κρατήσουμε ζωντανό. Γνωρίζουμε ότι το γηπεδικό είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους, κάνουμε υπερβάσεις για να λύσουμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να δίνουμε τις σωστές λύσεις".
Τέλος, σύντομη δήλωση έκανε και ο αρχιδιαιτητής Σπύρος Κανούλης, ο οποίος είπε: "Όλοι μαζί είμαστε μία ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε, οι διαιτητές θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Έχουμε νέους διαιτητές που πρέπει να στηρίξετε, θέλω να παρακολουθείτε το έργο μας και ζητώ τη βοήθειά σας".

Μάλιστα, ο κ. Μπατζιάκας ενημέρωσε τους παράγοντες ότι στο γραφείο απέναντι από αυτό της ΕΠΣΘ ο καρδιολόγος δέχεται τους αθλητές των τοπικών σωματείων για εξετάσεις με κόστος 5 ευρώ, καλώντας τις ομάδες να εξετάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.