Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46713
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46713
noodles volos banner

Γ. Σίμος: «Η απόφαση του διαιτητή επιβραβεύει τον δόλο»

Φωτογραφία του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή που οι παίκτες της Αγίας Άννας κάνουν προθέρμανση Φωτογραφία του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή που οι παίκτες της Αγίας Άννας κάνουν προθέρμανση

Πως το γήπεδο του Αϊδινίου μόνο ακατάλληλο δεν ήταν, για να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, επισημαίνει εμμέσως πλην σαφώς με σχόλιό του στο facebook ο πρόεδρος της Αγίας Άννας Γιάννης Σίμος, που παραθέτει φωτογραφίες αλλά και βίντεο, για να αποδείξει πως η ομάδα του έκανε άσκοπα παραπάνω από 50 χιλιόμετρα και πως κακώς η αναμέτρηση κόντρα στον γηπεδούχο Αγροτικό για την 15η μέρα της Β' ΕΠΣΘ δε διεξήχθη, με το πρόσχημα, όπως θεωρεί, της ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Το σχόλιο του κ. Σίμου, παραθέτοντας φωτογραφίες του αγωνιστικού χώρου, είναι το εξής: «Κύριοι της ΕΠΣΘ δείτε με τα μάτια σας σε ποιο γήπεδο δεν ξεκίνησε σήμερα ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Αγροτικός Αιδινίου-Αγία Άννα λόγω "ακαταλληλότητας" του αγωνιστικού χώρου. Τα σχόλια δικά σας...»

Το magnesiasports επικοινώνησε με τον παράγοντα της Αγίας Άννας, ο οποίος μας διευκρίνισε τα εξής: «Το 95% του αγωνιστικού χώρου ήταν σε άριστη κατάσταση. Οι γηπεδούχοι δεν ήθελαν με τίποτα να γίνει το ματς σήμερα Σάββατο και είχαν απειλήσει σε επικοινωνία με την ΕΠΣΘ ότι η Αγία Άννα και οι διαιτητές θα έβρισκαν το γήπεδο κλειδωμένο. Κάτι τέτοιο θα επέφερε τιμωρία, γι’ αυτό και ο μόνος τρόπος ήταν να πλημμυρίσουν το γήπεδο, αλλά η προσπάθειά τους ήταν αποτυχημένη. Είμαι κατηγορηματικός ότι το παιχνίδι έπρεπε να γίνει και θεωρώ ότι η απόφαση του διαιτητή Παλτατζή επιβραβεύει τον δόλο». 

*Δείτε στην παρακάτω image gallery τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Γιάννης Σίμος από το γήπεδο του Αϊδινίου...

Image Gallery

{gallery}46713{/gallery}