noodles volos banner

Αργοναύτες-Κένταυρος 2-0

Οι Αργοναύτες κέρδισαν 2-0 τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Το πρώτο γκολ στο 55ο λεπτό όταν ο Τηγανόπουλος δέχθηκε βαθιά μπαλιά από συμπαίκτη του, κατέβασε ωραία και πλάσαρε εύστοχα, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 65'. Ωραίος συνδυασμός ολοκληρώθηκε με πάσα του Γ. Δημητρίου και πλασέ-γκολ του Ζάρρα.
Για τη γηπεδούχο ομάδα, καλύτερες φάσεις στο 5ο λεπτό με σουτ άουτ του Τηγανόπουλου από καλή θέση, στο 15ο με σουτ του Ζάρρα που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο “παραθυράκι” και στο 70ό με πλασέ του Ζάρρα σε κενή εστία πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, Για τους φιλοξενούμενους, πλασέ του Πανάρετου στο 14' δεν είχε δύναμη και έδιωξε αμυντικός πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, κεφαλιά του Τσιργή στο 35' δεν είχε στόχο, σουτ του Σαρακατσάνου στο 45' απέκρουσε ο Κοντογιάννης. Στην επανάληψη, δοκάρι με τον Βαρσαμά στο 75', φάση διαρκείας με πέντε σουτ που κόντραραν και σουτ του Πότσκα εκτός περιοχής που έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Δαγγούλης, Πριονιστής, Αλία, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Καράγγελος, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας, Νικογιάννης, Δαϊλιάνης (65' Γουρναρόπουλος), Τηγανόπουλος.
Κένταυρος: Γ. Πότσκα, Λιάτζουρας (46' λ.τρ. Τσιατσιάνης), Εκταρίδης, Τσιργής, Σέτι, Βαρσαμάς, Πανάρετος, Ευάγγ. Γώγος, Σαρακατσάνος (53' Παπαδημητρίου), Μπογδανίδης (50' Νιτσάι), Γκ. Πότσκα.

Last modified onSunday, 03 April 2016 21:13