noodles volos banner

Παγασητικός-Νέοι Αθλητές Νίκης 2-1

Ο Παγασητικός επιβλήθηκε 2-1 των Νέων Αθλητών Νίκης κι έκανε το αποφασιστικό βήμα για να αγωνιστεί του χρόνου στην Α' Τοπική. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου πανηγύρισε σήμερα τη ...μισή άνοδο με γκολ στα τελευταία λεπτά. Το 1-0 στο 12ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σίμος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρουμπάτης. Η ισοφάριση στο 34' με δυνατό σουτ του Γκλαβίνη ύστερα από πάσα του Σιώμου, στο 68' αποβλήθηκε ο Σφονδυλιάς με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους Νέους Αθλητές με παίκτη λιγότερο και το 2-1 στο 87': ο Ρουμπάτης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Ράπτης και από κοντά με κεφαλιά ο Ζιώγας πέτυχε το γκολ ...ανόδου για τον Παγασητικό. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ, στο 67' με τον Λάιο και στον 75' με τον Ρηγίνο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ για τους φιλοξενούμενους -που ζήτησαν οφσάιντ στο δεύτερο τέρμα- πλασέ του Σιώμου στο 58' πέρασε λίγο άουτ στην καλύτερη ευκαιρία.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Β. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Δώσσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος (70' Ρηγίνος), Σίμος (63' Ζάνης), Λάιος, Μαγγιώρος (60' Μπούρντα), Ρουμπάτης, Καψιώτης.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (46' λ.τρ. Μπακογιάννης), Αλ. Σιώμος, Κουτσούκης, Γκλαβίνης (83' Χ. Σιώμος), Τσιανάκας, Δαμάσκος.