noodles volos banner

Θεοδώρου: «Έχουμε τη διαφορά, άνετοι στην Αγχίαλο»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης που πέρασε για την ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Καναλίων κι αυτής που έρχεται, κόντρα στον Πύρασο, πραγματοποίησε στο magnesiasports, ο τεχνικός του Αλμυρού, Θάνος Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καναλίων το περασμένο Σαββατοκύριακο:

«Η αναμέτρηση με τον Απόλλων εξελίχθηκε, όπως ακριβώς θέλαμε. Πετύχαμε γρήγορα γκολ και στη συνέχεια έγινε ανοιχτό παιχνίδι. Από 'κει και πέρα, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σαφώς, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ευχαριστήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος και πιστεύω πως τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας ευνόησαν αρκετά. Έχουμε αυτήν τη στιγμή μία διαφορά υπέρ μας, που τη θεωρώ περισσότερο ψυχολογική, παρά ουσιαστική».

Για την εικόνα που του άφησε ο Απόλλων:

«Ο Απόλλων Καναλίων είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν έχεις την πολυτέλεια να επιλέξεις παιχνίδια και προσπαθείς πάντα για το καλύτερο δυνατόν. Είναι λίγο αποδυναμωμένος, σε σχέση με πέρσι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί αρκετά, είναι μία καλή ομάδα και θα παλέψει και μπορεί να μείνει στην κατηγορία».

Για το ντέρμπι με τον Πύρασο:

«Είναι ένα παιχνίδι, που καλό θα ήταν να γίνει σε διαφορετικό γήπεδο. Το γήπεδο αυτό δεν προσφέρεται για ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Μην ξεχνάμε πως ο Χάνος της Ακρόπολης, πρόσφατα, υπέστη ρήξη χιαστών σε αυτό το γήπεδο. Εύχομαι, λοιπόν, αρχικά να μην έχουμε πρόβλημα τραυματισμών.

Αγωνιστικά, ο Πύρασος είναι αυτός που «καίγεται» για τους βαθμούς, εμείς ως πρωτοπόροι έχουμε μία άνεση και θα έλεγα ότι μας ευνοεί και η ισοπαλία. Δε θα γίνει πολύ ανοιχτό παιχνίδι, σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι και οι γηπεδικές συνθήκες, δεν είμαι σίγουρος, πως θα επιτρέψουν να δούμε ωραίο θέαμα. Πιστεύω πως το ματς θα ξεκινήσει στο «Χ» και δύσκολα θα ξεφύγει από 'κει. Δουλέψαμε το καλοκαίρι για τέτοια παιχνίδια, ξέρουμε ποιος τρόπος παιχνιδιού μας ευνοεί, όποιες συνθήκες κι αν αντιμετωπίζουμε. Ο Πύρασος θα είναι αυτός που θα κληθεί να ανοιχτεί κι εμείς έχουμε τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση».

Last modified onWednesday, 26 October 2016 00:50