noodles volos banner

Κυριακή το μπαράζ ανάμεσα στους νησιώτες

Οι δύο νησιώτικες ομάδες αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ. Τερμάτισαν στην 6η θέση της κατάταξης, η Σκιάθος στον 1ο όμιλο και η Σκόπελος στο 2ο κι εξασφάλισαν την παραμονή, όμως βάσει προκήρυξης θα παίξουν αγώνα μπαράζ που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον παρά μόνο στο ακραίο σενάριο να υποβιβαστούν οι τρεις εκπρόσωποι της Μαγνησίας από τη Γ' Εθνική (αν και οι δύο έχουν εξασφαλίσει βαθμολογικά την παραμονή). Ύστερα από συνεννόηση μεταξύ των δύο σωματείων, ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 24/5 και ώρα 12:30 στο στάδιο “Γ. Σαρρής” της Σκιάθου.

Η προκήρυξη αναφέρει: “Σε περίπτωση που υποβιβασθεί 1 ομάδα της δύναμης της ΕΠΣΘ από την Γ’ Εθνική Κατηγορία, οι ομάδες που κατέλαβαν την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας στον 1ο και 2ο όμιλο δίνουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής παραμένει στην Α’ Κατηγορία για την περίοδο 2016-2017, εάν υποβιβασθούν 2 ομάδες από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, τότε υποβιβάζονται και οι δύο 2 ομάδες που κατέλαβαν την 7η θέση στη Β’ Κατηγορία, ενώ εάν υποβιβασθούν και οι 3 ομάδες της δύναμης της ΕΠΣΘ από την Γ’ Εθνική κατηγορία εκτός των ομάδων της 7ης θέσης που αναφέρεται παραπάνω, οι ομάδες που κατέλαβαν την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας στον 1ο και 2ο όμιλο δίνουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής παραμένει στην Α’ Κατηγορία για την περίοδο 2016-2017”.

Από τη Γ' Εθνική, Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος έχουν εξασφαλίσει βαθμολογικά την παραμονή, ενώ εάν υποβιβαστεί ο Πύρασος, τότε την Α' Τοπική θα αποχαιρετήσει ο ηττημένος του μπαράζ Αγ. Παρασκευή-Αγχίαλος. Η αναμέτρηση μεταξύ των νησιώτικων ομάδων είναι στην ουσία χωρίς ενδιαφέρον κι ευτυχώς... που θα αναμετρηθούν Σκιάθος-Σκόπελος καθώς σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον ήταν η μία εκ δύο, θα ήταν αναγκασμένη για ένα τέτοιο αδιάφορο ματς, να κάνει έξοδα για μετάβαση στο Βόλο... 

Last modified onWednesday, 20 April 2016 12:36