noodles volos banner

Δεν έχει τα περιθώρια να το σκεφτεί

Στις τάξεις των ερυθρολεύκων, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για προβληματισμό και κατήφεια, στα πλαίσια της κακής χθεσινής εμφάνισης στο Κύπελλο, εναντίον των Χανίων και στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Ένα παιχνίδι που έμοιαζε κερδισμένο έχασε χθες ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ, κόντρα στον Α.Ο. Χανιά του Θωμά Γράφα, πραγματοποιώντας ένα αποτέλεσμα που μπορεί να του στοιχίσει και τη συνέχεια της πορείας του στο Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν θεωρητικά βατό όμιλό.

Παρ' όλα αυτά, οι αγωνιστικοί ρυθμοί είναι γρήγοροι και απαιτητικοί, με τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να ασχολούνται από σήμερα, αποκλειστικά με το Θεσσαλικό ντέρμπι, που διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα στο AEL FC ARENA.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων πήραν ανάσες και δεν αγωνίστηκαν χθες, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Ο Ντάριο Φερνάντεζ έχει τεθεί "νοκ - άουτ" και δε θα αγωνιστεί, ενώ στα θετικά είναι η πιθανή επιστροφή του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας, του Διαμαντόπουλου, στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί και ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος χθες αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι να κρίνεται αβέβαιη.