noodles volos banner

"Δε μου άρεσε η εικόνα της ομάδας μου"

Απογοητευμένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και την εντός έδρας ήττα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Χανιά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


"Νομίζω ότι σήμερα μας κέρδισε ο αντίπαλος δίκαια. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε κι έπρεπε να είμαστε. Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες, εξαιτίας των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κι όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Μπήκαμε καλύτερα από τα Χανιά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε μία πολύ καλή στιγμή στο 11ο λεπτό, με τον Τσιλιγκίρη. Ο αντίπαλος ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει να κάνει ευκαιρίες και ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να βγούμε πιο ψηλά και να πιέσουμε για να πετύχουμε άλλο ένα γκολ.. Σίγουρα δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο, αλλά μία νίκη πάντα σου ανεβάζει την ψυχολογία και όταν παίζεις και καλά, γίνεσαι ακόμα καλύτερος.

Παρ' όλα αυτά, στην επανάληψη δεν είμασταν καλοί. Νομίζω ότι δίκαια μας κέρδισε ο αντίπαλος, με βάση την εικόνα του δευτέρου μέρους. Δεν πήραμε τίποτα παραπάνω από αυτό που αξίζαμε. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολύ την εικόνα μας, να γίνουμε πιο καλοί, πιο πιεστικοί, να κρατάμε περισσότερο την μπάλα και να μη βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες ότι μας λείπουν παίκτες. Πέρασε αυτό. Με το Κύπελλο θα ασχοληθούμε ξανά όταν πρέπει. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Είμαστε υπεύθυνοι όλοι, και εγώ προσωπικά. Μην τα ρίχνουμε μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά από εκεί και πέρα παίζει ρόλο κι ο αντίπαλος, αν και νομίζω ότι σήμερα δώσαμε δικαιώματα μόνοι μας. Καθόμασταν πίσω στην περιοχή μας και περιμέναμε τον αντίπαλο. Δεν βγήκαμε σε καμία περίπτωση μπροστά. Αυτό είναι και θέμα διαχείρισης παιχνιδιού».