noodles volos banner

Τζιώρας: Ενωμένοι θα ξαναβγούμε στους δρόμους και θα ξαναπανηγυρίσουμε

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, την 1η Ιουνίου του 2014, η Νίκη Βόλου επικρατούσε του Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό με 4-0 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Εθνικής μπροστά σε 15.000 κόσμο και ανακηρυσσόταν πρωταθλήτρια, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ μετά από σχεδόν μισό αιώνα.

Ο παίκτης που συνδέει εκείνη την ομάδα με τη σημερινή είναι ο Χρήστος Τζιώρας, που μίλησε στον Blue Heart και την εκπομπή “Ισορροπίες” και για το τότε και για το σήμερα.

Αναλυτικά ο φορ της Νίκης τόνισε:

απόδοση: magnesiasports

«Σήμερα είναι μέρα χαράς. Μιλάμε για μία ομάδα τότε που πήρε το πρωτάθλημα και έβγαλε όλους τους Νικιώτες κι όλους τους φιλάθλους θα έλεγα στον δρόμο. Εγώ δεν το ξεχνάω ποτέ, ούτε και ο κόσμος φαντάζομαι. Είναι κάτι που θα το έχουμε στη μνήμη μας, με σκοπό να το ξαναζήσουμε. Υπάρχουν πράγματα να ζήσουμε. Έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας και πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε. Υπάρχει κόσμος, υπάρχει αγάπη. Εδώ έχω ζήσει τα καλύτερά μου και τα χειρότερά μου και γι’ αυτό θέλω να δίνω τα πάντα γι’ αυτήν την ομάδα.

Η ομάδα τώρα έχει πάρει τον δρόμο της. Έχει τερματίσει δεύτερη με διαφορά από τον τρίτο και έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αυτό δείχνει μία ομάδα με συσπείρωση και ότι υπάρχει μία θέληση να πετύχει πολλά πράγματα. Οι παίκτες τιμούν τη φανέλα που φοράνε».

Σ’ ό,τι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την Ιεράπετρα ο επιθετικός των κυανόλευκων ανέφερε:

«Το έχω υποσχεθεί στα παιδιά ότι θα είμαι στον τελικό. Πλέον έχω ξεπεράσει το στάδιο μετά την εγχείρηση που δεν μπορούσα να περπατήσω και δεν ακολουθούσα την ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν και θα είμαι Κοζάνη, θα πάω κατευθείαν Αθήνα να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Έχω καθημερινή επικοινωνία με όλα τα παιδιά. Όπως τους έλεγα όλη τη χρονιά για τα ντέρμπι και την ιδιαιτερότητά τους, και τώρα πρέπει να δείξουν τη δυναμική της Νίκης Βόλου. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε όλη τη χρονιά, έτσι και τώρα θα ανταποκριθούν σε έναν τελικό. Η φανέλα μας είναι πιο βαριά και τα παιδιά θα δείξουν στο γήπεδο σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Δεν μπορώ να λείπω από τον τελικό. Τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη. Προσπαθήσαμε όλη τη χρονιά να υπερασπιστούμε αυτή τη βαριά φανέλα και θα είμαστε μία γροθιά και στον τελικό, διοίκηση και παίκτες. Παρότι βρισκόμαστε τον Ιούνιο και πολλά άλλα σωματεία έχουν διαλύσει και από ανώτερες κατηγορίες, εμείς είμαστε ενωμένοι. Αυτό δείχνει πόσο καλά αποδυτήρια είχαμε και πόσο καλά ήμασταν όλοι μεταξύ μας τη χρονιά που πέρασε. Αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο επίτευγμα. Βάλαμε μεγάλες βάσεις και αν του χρόνου είμαστε έτσι ενωμένοι, θα έρθει και η άνοδος και οι καλές στιγμές. Μόνο έτσι θα ξαναβγούμε όλοι στον δρόμο και θα ξαναπανηγυρίσουμε».