noodles volos banner

Καταγγελία ότι δε δόθηκε το ΕΑΚ στους παλαιμάχους λόγω εργασιών που δεν έγιναν ποτέ

Καταγγελία έκανε με την ιδιότητα του προέδρου των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β., ο Γιάννης Θεοδωρίδης ότι δε δόθηκε το ΕΑΚ για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαιμάχους της Νίκης Β. στις 21 Μαΐου, ενώ είχαν κάνει αίτημα τουλάχιστον δέκα μέρες πριν, με τη δικαιολογία από την πλευρά του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ότι γίνονται εργασίες, τη στιγμή που και ο ίδιος διαπίστωσε ότι δε γινόταν τίποτα και πως τις επόμενες μέρες ορίστηκαν στο «Τάκης Συνετόπουλος» άλλα δύο παιχνίδια, του Α.Σ. Βόλος 2004 με την Εθνική Κορασίδων και της Δήμητρας με την Αγία Άννα. Ουσιαστικά ο κ. Θεοδωρίδης, κάνοντας παρέμβαση στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, κατήγγειλε ότι από τον Δήμο Βόλου του είπαν σκόπιμα ψέματα, για να μην του δώσουν το γήπεδο για ένα παιχνίδι παλαιμάχων, που τελικά ματαιώθηκε.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης στον Βόλος 9.86:

«Πριν από 15 μέρες είχαμε κανονίσει ένα φιλικό με τους παλαιμάχους της Νίκης στη μνήμη του Θανάση Βήττα και του Αποστόλη Βαλαχά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για το Ορφανοτροφείο του Βόλου. Στείλαμε το έγγραφο με mail, γιατί το φαξ ήταν χαλασμένο στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, και μας απαντούν τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι. Ο κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης κατ’ ιδίαν μου είπε ότι δεν μπορούν να μας το παραχωρήσουν, γιατί εκτελούνται έργα, ενώ η επίσημη απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ήταν ότι αδυνατούν να μας παραχωρήσουν το γήπεδο, πως θα μας δώσουν το βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ και πως για την εν λόγω παραχώρηση έχει αποσταλεί επιστολή στην ΕΠΣΘ, γιατί σ’ εκείνη έχει παραχωρηθεί το εν λόγω γήπεδο για την περίοδο 2017-18.

Και εμείς και οι παλαίμαχοι της Νίκης θεωρήσαμε ότι ένα πλαστικό γήπεδο για τις δικές μας ηλικίες εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών και τελικά δε διεξήχθη το παιχνίδι.

Εγώ πήγα στο ΕΑΚ την ημέρα που είχαμε ορίσει το δικό μας παιχνίδι να δω αν γίνονται εργασίες, αλλά δε γινόταν τίποτα, αντιθέτως έκαναν προπόνηση αθλητές στίβου και κάποιοι πολίτες περπατούσαν.

Μετά διάβασα ότι το Σάββατο ορίστηκε ματς του Α.Σ. Βόλος 2004 με την Εθνική Κορασίδων, ενώ την περασμένη Κυριακή έγινε ο αγώνας της Δήμητρας με την Αγία Άννα. Ο κάθε πολίτης μπορεί να κρίνει και να επικρίνει. Η συνεργασία πριν και ενάμιση χρόνο με τον κ. Καπουρνιώτη και με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ήταν άψογη, πριν την έλευση του νέου σωματείου δηλαδή».

Last modified onFriday, 01 June 2018 19:41