noodles volos banner

Φάτσης: «Με το γήπεδο του Κερατσινίου υποβαθμίζεται ο θεσμός»

Στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου "Παναγιώτης Σαλπέας" έχει αποφασίσει να διεξαχθεί η ΕΠΟ ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον ΟΦ Ιεράπετρας Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 18.00.

Η επιλογή αυτή σίγουρα δεν ενθουσιάζει τους Νικιώτες και πιθανολογούμε και τους οπαδούς της Ιεράπετρας, αφού όλοι θα περίμεναν ένα άλλο πιο μεγάλο γήπεδο, που θα πληροί τις προϋποθέσεις για μία τέτοια αναμέτρηση, κι όχι το γήπεδο του Κερατσινίου, που χωράει το πολύ 1.500 άτομα.

απόδοση: magnesiasports

Απογοητευμένος δήλωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, που μιλώντας στον Blue Heart Fm και την εκπομπή Ισορροπίες τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι κάποιοι υποβαθμίζουν τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Απογοητεύτηκα πολύ. Και μιλάμε για Αττική, που έχει πάρα πολλά γήπεδα, τα οποία μπορούν αν χρησιμοποιηθούν. Πρέπει οι ιθύνοντες να λάβουν υπόψη τους ότι παίζει η Νίκη Βόλου κι ότι ζουν πολλοί Βολιώτες στην Αθήνα και θα πάνε στο γήπεδο.

Το γήπεδο χωρά 1.500 άτομα σε μία κερκίδα που εγώ τη βλέπω ότι είναι ετοιμόρροπη. Δε σας κρύβω ότι από σήμερα το βράδυ θα ψάξουμε να βρούμε τον πρόεδρο του ΟΦ Ιεράπετρας μήπως αποστείλουμε κοινό έγγραφο, έτσι ώστε να μην αποδεχτούμε το συγκεκριμένο γήπεδο μήπως αλλάξουν την έδρα του τελικού για την ασφάλεια και του κόσμου που θα πάει, γιατί βλέπω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο ο τελικός.

Σίγουρα θα έχει κόσμο και κινητοποίηση να μην υπάρχει από την Κρήτη και από τον Βόλο, μόνο οι Βολιώτες που είναι στην Αθήνα να πάνε είτε οι Κρητικοί, το γήπεδο δε θα φτάσει. Θα γίνει μία προσπάθεια να υπάρξει επαφή με τους παράγοντες της Ιεράπετρας, γιατί θεωρώ ότι μπροστά σ’ αυτό το γήπεδο ακόμη και το Π. Μαγουλάς είναι κλάσεις ανώτερο, όπως είναι τώρα κι όχι πως θα γίνει. Να δούμε αν θα καταφέρουμε ν’ αλλάξουμε έδρα. Υπάρχει η Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι και γενικώς πάρα πολλά γήπεδα, ώστε να βάλουν και τον κόσμο αντικριστά και να έχει και η αστυνομία το κεφάλι της ήσυχο».

Παράλληλα ο κ. Φάτσης σχολίασε με φανερή ειρωνική διάθεση προς την ΕΠΣΘ τη συμπεριφορά της Ένωσης Λασιθίου προς τον ΟΦΙ: «Εκεί έχουν άλλα ήθη κι έθιμα, γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Λασιθίου έδωσε συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα, γιατί πάνε στον τελικό. Εμείς δεν έχουμε τέτοια, πάμε μόνοι μας. Πάμε να το πάρουμε και να φύγουμε».

Last modified onFriday, 01 June 2018 09:52