noodles volos banner

Απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη η πρόταση του ΝΠΣ από τον Ολυμπιακό Β.

Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση του Ολυμπιακού Βόλου ότι έχει τη δική του ιστορία και θα ακολουθήσει την αυτόνομη πορεία του σε ό,τι αφορά την πρόταση του ΝΠΣ Βόλος, που ήρθε στη δημοσιότητα.

Όλοι οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ερασιτέχνη τον περασμένο Νοέμβριο είχαν δεσμευτεί σε κοινή τους συγκέντρωση ότι όποιοι και να εκλεγούν θα διατηρήσουν το όνομα, το σήμα και την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Με βάση αυτή τη δέσμευση, οι ιθύνοντες του συλλόγου απέρριψαν κατηγορηματικά την πρόταση του ΝΠΣ, όταν έφτασε στα γραφεία προ εικοσαημέρου, και δεν υπήρχε περίπτωση να μπει καν σε οποιαδήποτε συζήτηση το θέμα της πρότασης του ορμώμενου εκ Πιερίας σωματείου. Ουσιαστικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Βόλου δεν έκαναν καν δεύτερη σκέψη πάνω σ’ αυτό το ζήτημα. Εξάλλου, οι διοικούντες πέραν της δικής τους αταλάντευτης θέσης, αφουγκράζονται και τους οπαδούς της ομάδας και δε θα έμπαιναν έτσι κι αλλιώς σε κανένα διάλογο και συνεννόηση με μία ομάδα που είναι ξενόφερτη και που στρέφεται εναντίον της δικής τους ομάδας.

Κατά τ’ άλλα συνεχίζεται ο σχεδιασμός της οργανωτικής δομής του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που θα παρουσιαστεί αναλυτικά και στη Γενική Συνέλευση.

Στον μεταγραφικό τομέα, πρώτος στόχος είναι να γίνει το «μπαμ» στη σύγκληση του κορυφαίου οργάνου του συλλόγου την επόμενη Τετάρτη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ακολουθήσουν κι άλλες δυνατές κινήσεις εφάμιλλης δυναμικής. Σχετικά με τις εναπομείνασες δύο-τρεις περιπτώσεις ανανεώσεων δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Last modified onFriday, 01 June 2018 10:31