noodles volos banner

Τριάρα μέσα στα Τρίκαλα για τον Εργοτέλη

Αποθεωτική αυλαία στο πρωτάθλημα για τον Εργοτέλη και ντροπιαστική για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα του Ηρακλείου, στο αποχαιρετιστήριο ματς του Τάκη Γκώνια στον πάγκο, έκανε... πάρτι και διέσυρε με 3-0 τους Θεσσαλούς. Ο Εργοτέλης έφτασε σε μια εύκολη νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς, όντας καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από το πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο εύστοχη και έφτασε εύκολα σε ένα μεγάλο σκορ (3-0) που θα μπορούσε να είχε αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αν δεν έσωζε την εστία του αρκετές φορές ο Γιδόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 26ο λεπτό, όταν ο Ζγκούρη πέρασε και τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα βρήκε στη ρίζα του δοκαριού στο γύρισμα του από πλάγια.

Ο Έφορντ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό με σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ΑΟΤ πλήρωσε με διπλό τρόπο την αντεπίθεση του Ιατρούδη. Αρχικά ο Τσιάρας που τον ανέτρεψε λίγο πριν μπει στην περιοχή δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμεινα με δέκα παίκτες, ενώ στη συνέχεια το φάουλ έγινε γκολ με δεύτερο σουτ του Ιατρούδη (57’). Το σκορ έκλεισε ο Σταματάκος που είχε μπει σαν αλλαγή και στο 76ο με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ήταν εκείνος που προσπάθησε στο τέλος να σημειώσει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, αλλά σε δύο περιπτώσεις ήταν άστοχος και στην τελευταία τον σταμάτησε με ωραία επέμβαση ο Κατσιμήτρος.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Γράφας αποδοκιμάστηκαν και πάλι από τους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (61' Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72' Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (53' Τόμιτς), Ν' Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης (78' Λαμπάκης), Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης (78' Μανουσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ (72' Σταματάκος).