noodles volos banner

Σουγγάρης: "Λάθος 100% ότι πλήρωσαν οι Νέοι Αθλητές τη διαμάχη με τον ΝΠΣ"

Απάντηση σε εκείνους που υποστηρίζουν πως οι Νέοι Αθλητές Νίκης θυσιάστηκαν για χάρη της νομικής διαμάχης που είχε η Νίκη Βόλου με τον ξενόφερτο ΝΠΣ έδωσε, μέσω της εκπομπής "Ισορροπίες" του BlueheartFM 105,1, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των κυανόλευκων, Άκης Σουγγάρης, οποίος τόνισε ότι αυτή η άποψη είναι 100% λάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

"Έχω μία αίσθηση πως κάποιοι προσπαθούν να μας μειώσουν. Γενικά, κάποιοι διαδίδουν πως τα παιδιά των Νέων Αθλητών "την πληρώνουν" για την πρώτη ομάδα και πως είναι διαλυμένη η Ακαδημία. Αυτά ακούω κατά καιρούς. Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση, λοιπόν. Αρχικά, το γεγονός πως οι Νέοι Αθλητές "την πλήρωσαν" για την πρώτη ομάδα είναι λάθος 100%. Μπορώ να το εξηγήσω. Μπήκαμε σε μία διαδικασία, καλώς ή κακώς θα το κρίνει η ιστορία. Καθίσαμε με τα παιδιά, όμως, γιατί σε αυτούς θέλω να είμαι υπόλογος, κι εξηγήσαμε πέντε πράγματα.

Είπαμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εγκαταλείψουμε το τμήμα, το οποίο ήταν αγωνιστικό στο τοπικό πρωτάθλημα, δώσαμε τα πάντα κι αν χρειαζόταν, θα δίναμε κι άλλα ακόμα, ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν τις συνθήκες, τις οποίες πρέπει, για να αισθάνονται αθλητές πάνω απ' όλα. Δηλαδή προπονητή, γήπεδα για να κάνουν έξι φορές την εβδομάδα προπόνηση, συγκεκριμένο στιλ προπόνησης και πλάνο παιχνιδιού, πολλές αναμετρήσεις με τη μεγάλη ομάδα, φιλικά όσα μπορέσαμε περισσότερα. Εγώ πιστεύω πως όσα παιδιά συμμετείχαν στις προπονήσεις, μόνο θετικά είχαν να πάρουν. Κάτι παραπλήσιο συμβαίνει και με την Ακαδημία".

Για το πώς ανακοίνωσε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές την αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ:

"Μπήκα μέσα στα αποδυτήρια. Έχω ένα μειονέκτημα, για όσους με γνωρίζουν, δεν μπορώ να λέω ψέματα. Κάναμε μία κουβέντα. Τους είπα πως συμβαίνει αυτό κι αυτό. Εγώ, σαν Άκης πρώτα κι ως υπεύθυνος Ακαδημίας δευτερευόντως, σας εγγυώμαι πως ό,τι είχατε, θα το έχετε, μέχρι το τέλος της περιόδου. Ό,τι απόφαση και να πάρετε θα είμαι δίπλα σας, θα σας βοηθήσω. Ακόμα και να θέλετε να φύγετε από τον σύλλογο, θα σας βοηθήσω. Μέσα στα αποδυτήρια ειπώθηκαν αυτά. Μετά θα μπορούσαν να το συζητήσουν με τον πατέρα τους, τη γιαγιά τους, τον παππού τους, τη μητέρα τους, αλλά εγώ λόγο έχω να δώσω στα παιδιά. Στους γονείς θα έδινα σε συνεννόηση με τα παιδιά. Απλά, επειδή θεωρώ πως δεν στερώ κάτι από τα παιδιά, αποφασίζουν εκείνα και τα βάζουμε να σκεφτούν λίγο πιο ώριμα".

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 05 May 2018 00:33