noodles volos banner

Συνέχισε την προετοιμασία με φιλικό κόντρα στους Νέους Αθλητές

Με ακόμα ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στους Νέους Αθλητές στο "Παντελής Μαγουλάς", συνέχισε την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Φυσικά τέτοια οικογενειακά φιλικά έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν.

Το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων είναι ικανοποιημένο από την απόδοση και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στα δύο φιλικά που έγιναν την Πέμπτη με τον Σαρακηνό και την Παρασκευή, καθώς δείχνουν έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη του Κυπέλλου, το οποίο είναι αγωνιστικός στόχος της ομάδας που θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα το ματς και θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη φέτος απέναντι στην ομάδα της Φωκίδας. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως τα "εμπόδια" των κυανόλευκων, όσον αφορά την προετοιμασία τους, είναι πολλά και σημαντικά.

Αρχικά, το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες στη φετινή της έδρα, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς πραγματοποιούνται ορισμένα έργα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να γυμνάζεται στο "Παντελής Μαγουλάς", του οποίου  ο αγωνιστικός του χώρος είναι κακός και χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος κάποιου τραυματισμού,.

Από την άλλη, θυμίζουμε ότι η Νίκη θα παραταχθεί στην Ιτέα με πολλές απουσίες. Εκτός μάχης θεωρούνται σίγουρα οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Χρήστος Τζιώρας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, με τον δεύτερο, φυσικά, να έχει εγχειριστεί πρόσφατα. Παράλληλα, εκτός πλάνων είναι σίγουρα κι ο Σέναντ Μπάιριτς που απουσιάζει, εδώ και περίπου ένα μήνα, από τον Βόλο. Επίσης, αμφίβολοι είναι και οι Μανώλης Γενιτσαρίδης και Γιώργος Ιορδανίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διήμερο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τις πιθανότητες συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας να είναι μοιρασμένες.

 

 

Last modified onFriday, 04 May 2018 20:12