noodles volos banner

Διοίκηση Γ.Σ. Αλμυρού: «Προγραμματίζουμε τις επόμενες κινήσεις μας»

Όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του Γ.Σ. Αλμυρού στη Γ’ Εθνική ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου, ενώ γίνεται λόγος και για τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, στην οποία, όπως τονίζεται, χρειάζεται η ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από φίλαθλο κόσμο και φορείς. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ με τη λήξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο η αγαπημένη μας ομάδα συμμετείχε  για πρώτη φορά στην ιστορία της, καταλαμβάνοντας μάλιστα την τέταρτη θέση στη βαθμολογία, ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν αυτή την ωραία προσπάθεια, ήτοι τους:

Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέδειξαν μία συμπεριφορά επαγγελματιών παικτών,  προπονητές,  φροντιστές,  χορηγούς και πάνω από όλα τους φιλάθλους μας, που βοήθησαν  τα μέγιστα σ’ αυτή τη μεγάλη και ωραία προσπάθειά μας.

Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, εμπλουτισμένοι με μεγαλύτερη εμπειρία, θέλοντας να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Γ.Σ. Αλμυρού, προγραμματίζουμε τις επόμενες κινήσεις μας, προς αυτή την κατεύθυνση.

Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όλους τους φορείς της πόλης, αλλά περισσότερο όλους τους φιλάθλους με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και να κατακτήσουμε και την κορυφή.

Ευχόμαστε σε όλη την αθλητική οικογένεια του Γ.Σ.Α, στους φιλάθλους μας και σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και προσωπική προκοπή στον καθένα ξεχωριστά».