noodles volos banner

Μπούις: "Αποδείξαμε πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση"

Δηλώσεις στον BlueHeartFM 105,1, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αστέρα Ιτέας, πραγματοποίησε ο ένας εκ των δύο τεχνικών των κυανολεύκων, Φάντζιο Μπούις, αναφερόμενος στην εικόνα του σημερινού αγώνα, του οποίο το αποτέλεσμα χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά:

Αρχικά, ο προπονητής της Νίκης σχολίασε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, λέγοντας:

"Μας αρέσει να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει τη δεύτερη θέση από την Τετάρτη, το κάναμε σήμερα".

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας:

"Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ αέρα, ο οποίος ήταν υπέρ μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Κάναμε και κάποιες ακόμα φάσεις, από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι ένα δεύτερο γκολ. Επαναλαμβάνω, σε γενικές γραμμές, ήμασταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα. Το παιχνίδι της Τετάρτης μας πίκρανε πάρα πολύ, γιατί θεωρούμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το κατάλαβαν κι οι παίκτες κι είπαμε πως δε θέλουμε να μας ξεφύγει η δεύτερη θέση με τίποτα. Σήμερα, νομίζω, το αποδείξαμε πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση, παίξαμε πολύ παθιασμένα, παίξαμε σαν ομάδα, ο κάθε ποδοσφαιριστής έτρεχε για τον άλλον".

Για τον τραυματισμό του Μπάιριτς στο τέλος του πρώτου μέρους:

"Δεν πιστεύω πως είναι σοβαρός. Απλά, γύρισε τον αστράγαλό του. Δε νομίζω πως το χτύπημά του είναι τόσο σοβαρό, ώστε να ασχοληθούμε παραπάνω".

Για τη φάση της διακοπής του αγώνα:

"Σε εκείνη τη φάση, γίνεται αλλαγή ο Χρήστος Τζιώρας, έρχεται κοντά στην κερκίδα, έπεσε ένα μπουκάλι πάνω του κι έτσι διακόπηκε το παιχνίδι για κάποια λεπτά".

 

Last modified onSunday, 01 April 2018 21:25