noodles volos banner

Πραττής: "Συγκινημένος για το ντεμπούτο του γιου μου"

Στο ντεμπούτο του γιου του, Θεόφιλου Πραττή, στάθηκε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ο βοηθός του Κώστα Σταματίου στον πάγκο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Κώστας Πραττής, υπογραμμίζοντας πως ένιωσε μεγάλη συγκίνηση. Παράλληλα, μίλησε για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και το σημερινό παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε "αδιάφορο" από πλευράς ΓΣΑ.

Αναλυτικά:

"Εγώ, από τη μεριά μου, θα ήθελα να σας πω ότι τελείωσε για εμάς το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας. Ένας όμορφος αγώνας που δώσαμε φέτος, σκοπός της ομάδας μας ήταν να παραμείνει στην κατηγορία. Τα καταφέραμε, ευτυχώς, χωρίς κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, άνετα, χάρη στους ποδοσφαιριστές μας που ήταν πάρα πολύ καλοί μέσα στη χρονιά. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, μία του Μπαρούτα και μία του Φλίγκου. Παλέψαμε ένα παιχνίδι που για εμάς ήταν αδιάφορο, ο Αμβρυσσέας το ήθελε περισσότερο, το πάλεψε και το πήρε.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί σήμερα κι ο γιος μου έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως εύχομαι και στον Αμβρυσσέα μια καλή χρονιά, γιατί η Επαρχία θέλει να έχει ομάδες σε αυτήν την κατηγορία. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Να βλέπουμε και νέα παιδιά στις ομάδες, κι αυτό είναι ευχάριστο. Από τη μεριά μας, τελειώσαμε τη φετινή χρονιά στο γήπεδό μας, με μία ήττα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι' αυτό έχει την ομορφιά του".