noodles volos banner

Αποχαιρετιστήριο ματς μπροστά στον κόσμο του για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Τον Αμβρυσσέα Διστόμου υποδέχεται στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής το Σάββατο (24/3) στις 15.00 στο Αθ. Ραγάζος ο Γ.Σ. Αλμυρού. Αυτό θα είναι το αποχαιρετιστήριο ματς μπροστά στον κόσμο του για τη φετινή σεζόν, αφού στο φινάλε φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Εκτός πλάνων τίθεται ο Καψιώτης, ο οποίος ταλαιπωρείται, εδώ και περίπου δέκα μέρες, από ένα διάστρεμμα που αποκόμισε σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας. Τις τελευταίες μέρες δεν προπονήθηκε καθόλου, με τον Κώστα Σταματίου να μην είναι σε θέση να τον υπολογίζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βαλάντη Κόκκα, που δεν προπονήθηκε όλη τη βδομάδα λόγω μίας κάκωσης στον αστράγαλο από το προηγούμενο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος σε μονομαχία με τον Κολλά. 

Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Μπαρούτα. Ο έτερος ακραίος οπισθοφύλακας του Αλμυρού έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό που, επίσης, δεν του επέτρεψε να προπονηθεί το τελευταίο διάστημα. Στην προπόνηση της Πέμπτης, που ήταν κι η τελευταία για την εβδομάδα που διανύουμε πριν το ματς με τον Αμβρυσσέα, έκανε ατομικό πρόγραμμα, με τις προβλέψεις να λένε πως, έστω και την τελευταία στιγμή, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, έστω και όχι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή του.

Στο στρατόπεδο του Αλμυρού, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας, κόντρα στον ΝΠΣ. Αδιαμφισβήτητα, η εμφάνιση, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον πρωταθλητή του ομίλου, ήταν πολύ καλή, άσχετα με το γεγονός πως η ομάδα του Χουάν Φεράντο επέλεξε να αγωνιστεί με αρκετές "ρεζέρβες". Από την άλλη, όμως, υπάρχει μία πικρία, εξαιτίας του γεγονότος πως ο ΓΣΑ κρατούσε το "διπλό" στα χέρια του, μέχρι τις καθυστερήσεις, και το έχασε σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης. Στόχος της ομάδας του Κώστα Σταματίου είναι να τελειώσει η χρονιά, με τον τρόπο που εξελίχθηκε για αυτήν, έχοντας δηλαδή μία καλή αγωνιστική παρουσία και αρκετά θετικά αποτελέσματα. Η δεύτερη θέση δεν είναι αυτοσκοπός, εξαιτίας και των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται, κόντρα σε ομάδες που "καίγονται" για βαθμούς, αλλά η αξιοπρεπής ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων αποτελεί, σίγουρα, ένα κίνητρο για όλους στον Αλμυρό.

 

Last modified onSaturday, 24 March 2018 10:22